Kiszivárgott az Uncharted-film első előzetese

Hányatott sorsa után úgy tűnik, csak eljut végre a mozikig az Uncharted-sorozat filmváltozata. A hajtás utáni teaser trailert a belsős információk szerint holnap szerette volna bemutatni a Sony, de már most kiszivárgott.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
#9: "a repcsis jelenet akkor lenne igazán jó, ha másodpercenként nem vágnák oda Holland képét, hanem egy snittel az egész jelenet"

Ugye az azért megvan, hogy ez egy trailer ?
#13
#12
Hát nem tudom.
#11
YanezModerátor
#10: Én is pont erre gondoltam, de a film nem biztos, hogy vakon követi/másolja majd a játékot.
#10
Na most javítsatok ki ha tévedek, de nem az volt hogy fiatal korában fog játszódni a története Nathan Darkenek? A 3.résznek ez a jelenete pont hogy már idősebb korában volt.
#9
Annyit még hozzá tennék, hogy ugyan arra a sorsra jut, mint a Tomb Raider. Átvettek a játékból néhány jelenetet, oké, jaj de jó. De azokat is olyan megvalósítással, hogy nem igaz. Ráadásul ez a repcsis jelenet akkor lenne igazán jó, ha másodpercenként nem vágnák oda Holland képét, hanem egy snittel az egész jelenet. Ne mondja nekem senki, hogy nem lehetett volna megcsinálni.
#8
Mit mondjak, tényleg nem elég meggyőző. Ráadásul a közelik Tom Holladnról olyanok, mintha spóroltak volna a CGI-on. Csak annyit tennék hozzá, hogy nem őt kellett volna választani a szerepre. Irtózatosan rosszul áll neki. Pedig vártam a filmet. Most komolyan, Nathan Drake a játékban és ő a filmben, ugye hogy van különbség.
#7
A sony-nál mit csinálnak, hogy minden kiszivárog? A Pókember előzetes is idő előtt kikerült
#6
#1: Látszik nem játszottá az Uncharted 3-al.
Ez a jelenet abból a részből van.
Tessék: https://youtu.be/jVePn1FdAyo?t=213
#5
Egyenlőre nem tűnik rossznak. Egyből a 3. rész jutott az eszembe.
#4
Hát inkább a játék...
#3
Az uncharted 3 jó kis repülős része.
#2
YanezModerátor
#1: Játszottál te egyáltalán UC-el? A TLoU és az UC két különböző kategória. A fenti videó pl hűen visszaadja az UC hangulatát, csak mozivásznon lehet nem lesz olyan hatás, mint amikor játék közben te irányítod a karaktert és éled meg az ilyen pörgős indiai akciofilmbe illő jeleneteket. Viszont a fanoknak szerintem átjön a hangulata.
#1
Ultragagyi. Remélem, hogy a TLOU nem ilyen kaktusz xxx vagy fast and furious szintű fos lesz.