PlayStation-féle blockbustereket akar a Microsoft is

Matt Booty, az Xbox Game Studios vezére a Kinda Funny Gamesnek adott interjúban elárulta, hogy azt szeretnék, ha Xboxon is egyre több PlayStation-stílusú blockbuster játékuk lenne.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#28
#27: Jönni fog az a lényeg..engem a mikor hidegen hagy
#27
#26: Ja, és pl. a Kena esetében sincs semmi KONKRÉT ( hogy mondjuk fél / egy év az exkluzivitás ) hanem a “majd megvizsgáljuk más platform lehetőségét is”.
#26
#25: Örülök hogy a sok butaság mellett amit ide szoktál irogatni azért fussa a lenéző nagyképű stílusra. Ennél a két játéknál még lehet ezzel magyarázni ( amúgy meg teljesen mindegy, mert így vagy úgy de akkor sincs , és ugye mindig az a “mondás” hogy 1-2 Sony játék van évente csak ) de direkt nem kezdtem bele felsorolásba. Ott van a Catherine, Ni No Kuni 1-2, Persona, Disgaea , a free Genshin Impact ami már kenyérpirítóra is megjelent…ami csak hirtelen eszembe jutott. A Fall Guys-t is már ezer éve ígérik ami szintén már mindenre van hogy valami “kommersz” címet is mondjak….
#25
#23: Időleges exkluzivitás fogalmát gondolom ismered. Csak halkan mondom ,mondjuk ezt szar lehet tőlem megtudni az általad felsorolt 2 game jön majd xboxra.
Az internet nem csak írogatásra van keresni is lehet rajta elég jó dolgokat szokott kiadni :)
#24
#23: Store policy.
MS Store-ban megvett cuccnak futnia kell PC-n és Xbox-on is ha mindkét platformra elérhető.

Ellenben ha kiadja Steam-re és PS-re az 2 eladás ugyanannak az embernek ha tolni akarja mindkét helyen.
#23
Én sokszor elmondtam hogy nekem még az is fura hogy jópár olyan cím ami nem Sony, sőt még csak nem is ex ( többnyire Switch , PC port is van ) de box-ra valamiért mégse jön. Nekem csak a közelmúltból bejött volna a Kena, és a F.I.S.T is. Fogalmam sincs mi lehet mögötte.
#22
#21: Egyetértünk
#21
#20: A nagy baj hogy ők nem úgy akarják bevonzani a népet ahogy a sony hogy atomüber durva cuccokat gyártanak hanem only filléres game passal és sajnos látjuk ezt mit eredményez. Ok hogy olcsóbb a gaming mint ps-en de ettől még nem lesznek ütős címeik :(
#20
#19: Pontosan egyetértek. Ettől függetlenül én maradok a Boxnál, de a Sony a régi címeket okosan megtartja, emellett folyamatosan gyártja az új húzócímeket is. Lásd : lecsapott a Rozsomákra, kurvajó téma. Pókember, Ghost of... stb. Valahogy a Micronál nincsenek jó új ötletek, a régi jó címeket meg veszni hagyják.
#19
#17: Csak ezekkel a címekkel az a baj hogy multiplatformok.A MS nem igen tud letenni ütős címet az asztalra..

God of Warnak, Spiderman-nek, Unchartednek, Bloodborne-Demon Souls, Ghost of Thusima, Last of Us .....stb ezeknek nincs semmi még a közelében sem nem hogy minőségben de game sincs ilyesmi jelleggel..
És addig amiket mutogattak továbbra se lesz ilyen.
#18
#17: Úgy legyen! Igen, jön pár cím. Mégis azt látom, hogy a milliárd dolláros befektetések ellenére a Sony ismét elhúz a Micro mellett.
#17
#16: A Scorn, Atomic Heart, Stalker 2 is 2022-es gamek és első napos GP lesznek. Nem belsős címek de ment a pénz és ott lesznek a szolgáltatásban. Ezekről volt már gameplay is, kjóóóó lesz mindegyik.
Belsősök közül bár gameplayt még valóban nem mutattak, de a Senhua 2 és a Starfield is ott kell hogy legyen a szeren. Én ezeket a címeket nagyon várom.
Nem olyan rossz talán a helyzet mint írtad és nyakamat rá, a fenti 5 játékból valamelyiket játszva kiabálni fogod h ez az, ez a game kellett nekem! ;)
#16
De ezek a majmok direkt bukott stúdiókat vásárolnak fel! Na jó, 90 %ban. Mintha szándékosan szórnák a pénzt. Amúgy meg a Game Pass nincs eléggé reklámozva. Miért nincs előfizetéses konzolvásárlási lehetőség? Nem hiszem el, hogy ez pl még senkinek sem jutott eszébe. Egy kurva előzetest képtelenek bemutatni, ami olyan, hogy az ember felugorjon a székről, és azt kiabálja, hogy EZ AZ, EZ A GAME KELL NEKEM! Na mindegy, majd csak kierőlködnek valamit. Vagy működnek tovább veszteséggel.
#15
Nem is ugy ertette, hogy az eddigi jateikaikat akarja hasonlitgatni, hanem majd amik jonnek jovoben azokat ne hasonlitgassuk. Amugy szerintem a sunset overdrive volt a legjobb exkluziv cimuk, nagy kar hogy valoszinuleg soha nem jon folytatas meg a sony gepere se.
#14
#9: XDDD

Ah, az a fene magyar átok még most is tarol.
Ha valaki nem azt csinálja, mondja, mutatja amit én, annak dögöljön meg a lova is!
Gyurcsány mit mondott? Viktor jól van?
Amúgy nekem van PS5 meg XBX, mert burzsuj vagyok. Most gondolom ki leszek utálva.
Ja meg játék PC RTX 3070-el

A Switch-et eladtam, mert nem jött be. Gondolom ezért is jön majd pár rugdosás.
Hajrá magyarok, a magyar párduc ugrásra kész!
#13
#1: Van baj nálad is….:))))
Megjegyzem xboxos vagyok 2003óta de ez egy farkincaság amit ideböföx….
#12
Az üzlethez értenek,de a játékfejlesztéshez már kevésbé!
Bár próbálkozni lehet.
#11
Oszt kikkel?

Eddig ha hasonlítgatni kellene a játékokat ott vége is szakadna egyből hogy GT (akrmicsoda) vs Forza (akármicsoda) semmi más nagy ps címnek nincs a még a közelében sem a MS.
#10
Öröm volt olvasni a PiSis hisztit, olyan könnyű őket bepörgetni. XD
#9
#6: xDDD

Azt hazudják égen földön a bukott Sony-s vigécek, hogy az xesek koppintani akarják a kontrollerüket, a stúdióikat és olyan sikeres húzócímeket akarnak mint az övék.
Pedig bóvli minden hardverük, középszerű buzi horror pornó sablonsztoris, 'már láttuk, semmi új' minden játékuk. A Stúdióik meg csak attól jók mert a Roxfortos varázslók rápálcáztak.