Így idézi meg a játékokat az új Resident Evil-film

Johannes Roberts, a Resident Evil: Welcome to Raccoon City rendezője a kezdetektől hangsúlyozta, hogy a játékokból merít a filmekhez. Most egy videón mutatja meg, mennyire figyeltek a legapróbb részletekre.

Amikor tavaly kiderült, hogy a Constantin Film újra próbát tesz a Resident Evil mozivászonra vitelével, Johannes Roberts, a projekt élére választott rendező leszögezte, hogy a lehető leghűebben kívánja visszaadni a játékokat. A nemrég megjelent előzetesben már láthattuk az utalásokat, de Roberts most néhány példa segítségével végigveszi, hogy mennyire figyeltek a részletekre.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City az első két játék történetét meséli el, ezért nemcsak olyan közkedvelt figurákat látunk viszont, mint Claire és Chris Redfield, Jill Valentine vagy Leon S. Kennedy, hanem sok ismerős helyszínnel is találkozni fogunk. Roberts szerint a legtöbbnél (mint a Spencer-birtok vagy a Raccoon City-i rendőrőrs esetén) szinte egy az egyben átvették a játékbéli dizájnt, de más apróságokat is átemeltek.

Az új Resident Evil-feldolgozás november 24-én érkezik a mozikba.

6 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!