Itt az Uncharted-film hivatalos, teljes előzetese

Tegnap már ugyan kiszivárgott egy teaser hozzá, de most kristálytiszta kiadásban is megnézhetjük a jövőre esedékes Uncharted-filmadaptáció első előzetesét. Nathan Drake egyértelműen készen áll, hogy végre meghódítsa a mozit is.

A tegnapi szivárgás után végre hivatalosan is, teljes egészében itt van a Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készülő Uncharted-filmadaptáció első előzetese. A hosszú éveken át kínlódó projekt tavaly kezdett el ténylegesen beindulni, amikor megírtuk, hogy a főgonoszt alakító Antonio Banderas és a végleges rendező, Ruben Fleischer is csatlakozott.

A Sony Pictures Entertainment, a PlayStation Productions és a Naughty Dog közreműködésével elkészülő film előzetese stílszerűen a PlayStationnél premierezett. Ruben Fleischer szerint az adaptáció „ugyanúgy készült a hardcore rajongóknak, mint a franchise-t eddig még nem ismerőknek, és mindkét tábor elégedett lehet ezzel a hihetetlenül szórakoztató, akciódús filmmel”.

Az Uncharted 2022. február 18-án érkezik, és úgy tűnik, kizárólag mozikba (azaz nem lesz streamingplatformos premierje is). Az előzetes nem felejt el megemlékezni a szeptemberben bejelentett, PC-re és PlayStation 5-re tartó Uncharted: Legacy of Thieves Collectionről sem.

12 komment - szólj hozzá!