DOOM Eternal - hamarosan itt a hordamód

Az id Software hónapokkal ezelőtt ígérte meg, hogy a DOOM Eternal démonvadászatát hordamóddal is kibővíti, ennek az ideje pedig hamarosan elérkezik. Kedvcsinálásként egy rövidke teasert is kaptunk.

Az id Software minden erőfeszítése ellenére a DOOM Eternalnak le kellett mondania az Invasion játékmódról, amelyben mások végigjátszásának démonait megszállva futhattunk volna ámokot, a stúdió azonban megígérte, hogy helyette egy egyszemélyes hordamódot fog kapni a játék. Ennek az ideje egyre közelebb van, tudtuk meg a fejlesztők tweetjéből.

A 6.66-osnak számozott frissítés nemcsak a hordamódot hozza magával, de két új mesterszintet is, illetve a Battlemode 2.0 is átalakítja némileg a 2v1-es játékmódot. Aki szeretné élőben látni a hordamód premierjét, annak éjjel fél kettőig kell fennmaradnia, akkor leplezi le ugyanis az id Software a Twitch-csatornáján.

Maga a játékmód és a 6.66-os patch újdonságai október 26-án kerülnek be a DOOM Eternalba annak minden platformján, azaz PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Series X/S-en, Nintendo Switchen, valamint Stadián.

7 komment - szólj hozzá!