Gran Turismo 7 - miért szeretjük az autókat?

Vannak, akik az elegáns kinézetük, mások pedig az elképesztő teljesítményük miatt vonzódnak a világ leggyorsabb gépjárműveihez. Akárhogy is legyen, a Gran Turismo 7 tárt karokkal várja az autós kultúra megszállott híveit.

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a jövő tavasszal megjelenő Gran Turismo 7. A trailerben a játék producere, Kazunori Yamauchi ült a kamera elé, hogy elmerengjen arról, hogy mi is teszi igazán különlegessé az autós kultúrát. Vannak, akik csak szeretik távolról csodálni a legritkább remekműveket, mások saját gyűjteményt alkotnak belőlük. Néhányan szeretik az aszfalton maximumra pörgetni a motorokat, de akadnak olyanok is, akik hosszú órákat töltenek a tervezőasztal felett a legújabb tuningopciókat vizsgálva.

Akármelyik táborba is tartozzunk, biztos, hogy a Gran Turismo 7-ben megtalálhatjuk majd a számításunkat. A széria rajongói már megszokhatták, hogy az őrületesen gyors versenyzés, az egyedi modellek gyűjtése, illetve azok fotózása mind elengedhetetlen kellék, ezúttal azonban óriási szerepet kap majd a négykerekűek személyre szabása is.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

4 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!