Gran Turismo 7 - miért szeretjük az autókat?

  • Írta: szlav
  • 2021. október 22.
  • Videó
Link másolása
Vannak, akik az elegáns kinézetük, mások pedig az elképesztő teljesítményük miatt vonzódnak a világ leggyorsabb gépjárműveihez. Akárhogy is legyen, a Gran Turismo 7 tárt karokkal várja az autós kultúra megszállott híveit.

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a jövő tavasszal megjelenő Gran Turismo 7. A trailerben a játék producere, Kazunori Yamauchi ült a kamera elé, hogy elmerengjen arról, hogy mi is teszi igazán különlegessé az autós kultúrát. Vannak, akik csak szeretik távolról csodálni a legritkább remekműveket, mások saját gyűjteményt alkotnak belőlük. Néhányan szeretik az aszfalton maximumra pörgetni a motorokat, de akadnak olyanok is, akik hosszú órákat töltenek a tervezőasztal felett a legújabb tuningopciókat vizsgálva.

Akármelyik táborba is tartozzunk, biztos, hogy a Gran Turismo 7-ben megtalálhatjuk majd a számításunkat. A széria rajongói már megszokhatták, hogy az őrületesen gyors versenyzés, az egyedi modellek gyűjtése, illetve azok fotózása mind elengedhetetlen kellék, ezúttal azonban óriási szerepet kap majd a négykerekűek személyre szabása is.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

4.
4.
habo
Ha nem lesz nagyon jó,
Akkor soha többet gt.
3.
3.
Helium Prime
Reméljük nem ez a cím hivatott demonstrálni a Ps5 erejét mert ez még a Forza Horizon 5 látványától is messze van kinézetben és látótávolságban is pedig az open world!Még a visszajátszásoknál is 10méter a látótávolság a mögötted lévők már homályba burkolóznak!Pedig jó lenne már egy ütős GT minimum
valós hangokkal dodgem effektek nélkül!
2.
2.
Merőkanál
Remélem nem egy dögunalmas online móka lesz csak .
1.
1.
tyber16
Ha kiveszik a kötelező online-t a single részből akkor megvesszük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...