Sherlock Holmes: Chapter One - váljunk detektívvé!

Újabb Sherlock Holmes-játékot készít a Frogwares, a történet azonban ezúttal a legendás detektív ifjú korába repít vissza bennünket. Lássuk, hogyan válhatunk zöldfülűből a világ legnagyobb nyomozójává!

Nem kell már sokat várnunk a Sherlock Holmes: Chapter One megjelenésére, amely egészen más megvilágításba helyezi Sir Arthur Conan Doyle világhírű nyomozóját. A 19. század végén játszódó történet során ugyanis Holmes mindössze 21 éves, a rá váró ügy azonban amellett, hogy igen személyes, a megszokottnál nem kevésbé titokzatos. A játék során Cordona pompás mediterrán szigetére utazhatunk, hogy felfedjük azokat a sötét titkokat, amelyek Holmes édesanyjának rejtélyes halálát övezik.

A nyílt világban járva számos érdekes eszközt kapunk majd az ügy felgöngyölítésére. Az éles eszű detektív elmepalotája például ezúttal is nagyszerű teret ad az árulkodó nyomok összekötésére, de a 47-es ügynök trükkjeit eltanulva felölthetünk majd számos álruhát is, így közelebb kerülve a tanúkhoz és gyanúsítottakhoz. A fiatal Sherlock azonban még nem olyan tapasztalt, mint a kedvenc regényeinkben, így könnyen előfordulhat, hogy zsákutcába futunk a helytelen következtetéseinkkel - ne aggódjunk ebben az esetben sem, hiszen mindez a játék része!

A Sherlock Holmes: Chapter One november 16-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Egy későbbi időpontban PS4-re és Xbox One-ra is ellátogat majd a játék.

8 komment - szólj hozzá!