Hivatalos: új memóriakártyák jönnek az Xboxhoz

Október elején még csak pletyka volt, tegnap viszont hivatalosan is bemutatkoztak a Seagate által gyártott új memóriakártyák, amelyekkel az Xbox Series X/S konzoljaink alaptárhelyét tudjuk bővíteni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
Lassan, de biztosan közeledik a karácsony, Józsika követeli a konzolt és anyukának a boltba belépve 2 választása van: Series S vagy Switch.

Ebbű baj lesz more.
#8
#3: Üdv,Őrnagy kolléga!
Nos és pár évet elvegetáltam Spanyolhonban még “fénykoromban” akkor egy átlagos kecó nálunk a faluba (ami egy 20.000res város volt) 70.000 euroba kerűlt.Az lófütty….Mai napig simán kapsz korrekt áron kecót/lakást Quessada-n/Alicante.
Szóval ez az ingatlan biznisz nem minden esetben állja meg a helyét,bár az is igaz erről is a rohadt kapitalista rothadó Brüsszel tehet… :))))
#7
#: Hát ha a “rendes” SSD árakat nézem akkor ahhoz képest egyik se valami árbarát.
#6
Törölt felhasználó
Most nagyon nem lennék meglepve, hogy ha úgy vennék a 2T-st, hogy nem tudnának eleget gyártani belőle... Világ, meg minden...

Tudom, hogy ez csiribiri meg macskajancsi dumának tűnhet, de tényleg nem annak szánom. A képen az van, hogy fent van pár játék és hogy mennyi hely van. Tudom ez nem HC használat és nincs benne COD meg ilyen 100 gigás darabok sem. ¯\_(ツ)_/¯ De ami ott van azért azt sem két óra lejátszani és van még simán placc bármit leszedni.

https://i.imgur.com/NJoQary.jpg


Szóval én nem panaszkodom a hely miatt, de kinézem a népekből, hogy megvegyék a 2T-st akkor is, ha karaj nincsen rá szükségük.
#4
A 2 Tb-os SSD egyszeruen nem eri meg, akkor inkabb veszek meg egy konzolt...
#3
#1: Házat. Az ingatlan az olcsóbb, mint a hanyatló nyugaton.
#2
Vicc ez az egész!
#1
Nálunk mit lehet NEM drágábban megvenni?!
(Költői kérdés)