Frissítve: Novemberben jön a felújított GTA Trilogy

A Rockstar megnyitotta a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition előrendelését, ez pedig azt is jelenti, hogy nem csak azt tudjuk, mennyibe fog kerülni a játék, de az is kiderült, mikor jelennek meg a digitális és fizikai verziók.

A Rockstar a GTA III huszadik születésnapja aprpoóján hivatalosan is útnak indította a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition előrendelését, így most már az összes platform esetében jelezhetjük előjegyzési igényünket. Ezzel egy időben megerősítést nyert a PC-s változat korábban már pletykált pontos rendszerkövetelménye, ahogy az is biztossá vált, hogy a három epizód felújított változatai nagy felbontású textúrákat, új bevilágítást, környezeti újdonságokat és alaposan megnövelt látótávolságot kapnak, illetve az irányítás tényleg a GTA V sémáját alkalmazza majd.

Az előrendelés rajtjával az is napvilágot látott, hogy a digitális változatok november 11-től lesznek kaphatóak, míg a dobozos kiadásokat december 6-tól lehet majd beszerezni. Ami az árazást illeti, ott úgy tűnik, nem voltak igazak a korábbi szóbeszédek, mert az előrendelői oldalakat bújva az látszik, hogy minden platformon 21 000 forintot kérnek el a három játékot tartalmazó csomagért.

Update! Közben megérkezett az első hivatalos előzetes, illetve a játék galériáját is bővítettük az első képekkel.

Emellett az is kiderült, hogy a GTA: San Andreas - The Definitive Edition november 11-től csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához, míg a GTA III - The Definitive Edition december 7-től a PlayStation Now felhozatalát fogja erősíteni.

19 komment - szólj hozzá!