Frissítve: Novemberben jön a felújított GTA Trilogy

A Rockstar megnyitotta a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition előrendelését, ez pedig azt is jelenti, hogy nem csak azt tudjuk, mennyibe fog kerülni a játék, de az is kiderült, mikor jelennek meg a digitális és fizikai verziók.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#19
#17: Magamnak csinálnám. Nem is lenne gyomrom hozzá.
#18
Nekem annó kimaradt a Mafia (a 3. résszel kezdtem), a Mass Effect, a Crysis első része, meg a GTA V elöttiek.
Most toltam végig nemrég a felújitott Mafia Trilogy-t és nagyon jól szórakoztam, fantasztikus mit raktak bele. Nekiláttam pár napja a Mass Effect Legendary Editionnak és az állam leesett, hogy milyen játék maradt volna ki. El leszek a három résszel egy jó darabig, aztán lehet a közutálatnak örvendő Adromeda-t is megpróbálom.

Mire befejezem ez is megjelenig és bár az V-től nem voltam oda meg vissza, de mindenképpen meg akarom próbálni a régebbi részeket is. Erre pont jó lesz a felújitott változat, mert lehet anélkül az új konzolon továbbra is kimaradt volna.

Szóval szerintem is igy van, ez nem kifejezetten azoknak szól akik végigtolták annó, hanem inkább azoknak akik megpróbálnák szivesen, de nem a 15 évvel ezelötti kiadásban.
#17
#15: Hajrá.Aztán azt próbáld meg eladni 60$-ért... :) Szerintem a Rockstarnak ez jobban megy
#16
#9: Egy Sleeping Dogsnak jobban örültem volna Switchre,de azt hiszem handheld jól fog mutatni,így én is beszerzem majd ha olcsóbb lesz.
#15
Módokból jobbat összerakok....
#14
#13: Szerintem van rá esély, hogy feljavították őket új mechanikákkal, reméljük a legjobbakat.
#13
Mindhárom rész abszolút legenda, de remélem, nem csak a látványt tuningolták fel, hanem az AI-n is bütyköltek valamennyit.
...naív vagyok? :)
#12
#9: Detto. Illetve jó lesz az game passban nekem.
#11
Jöhetne még egy ilyen az EA-tól NFSU széria, Most Wanteddel. :)
#10
#2: Ezek a 15-20 éves játékok kellene, és igazibb játékok miatt a legtöbb mai. Ekkor még tudták mit jelent kiadni egy TELJES játékot egybe és nem +6DLCvel együtt.

Ha valamit fel lehet róni a Rockstarnak az, hogy ma napig semmi hír a GTA 6-ról.
#9
Én anno a III és Vice City után besokalltam ezért kimaradt a San Andreas, de Switch-en lehet bepótolom majd ha emberi áron lesz.
#8
Röhejes.. autóvezetős fortnite
#6
Hát, én titkon reméltem, hogy ennél kevésbé lesz ronda és több munka lesz benne. Ez most az épp fogyasztható szint lett így. Szinte az emlékeimben is csúnya :D , de persze látom a videón, hogy csak az idő az, ami a fejemben megszépíti... :D
#5
Én nem tudok azokkal mit kezdeni akik szerint ez jó .... Soha nem adnék érte egy petákot sem ..... A GTA V sem lesz szerintem különb nem tudom a pc sek mit szólnak ehhez ahol jobbnál jobb modok elérhetőek ...
#4
#2: Nem, ez nem nekünk kell. Ez annak a fiatal generációnak kell akiknek a gyomra már lehet nem venné be azt a grafikát ami akkor nekünk tökéletes volt, ugyanakkor végigjátszanák ezeket a legendás játékokat.
#3
#2: Kell bizony ahogy millió másik embernek is... Még több újrakiadást!!
#2
Amúgy kell ez nekünk? 15-20 éves játékokat próbálnak újra megvetetni velünk. A csili-vili textúrákért én ezekre már nem fizetek be újra. A 6 meg majd a nap vörös óriássá válása előtt egy évvel jelenik majd meg :/
#1
Egész vállalható lett így a kis látnivaló után. Tudtuk, hogy nem Mafia szint lesz, de ennyire jóra se számítottam őszintén :D Szóval én elégedett vagyok ennyi után és érdemes lesz újra nekilátni ezeknek a játékoknak ezzel a látvánnyal is.