Megjelentek az első reklámok a CS-ben

Kemény. Sosem gondoltuk volna, hogy egy olyan cég, mint a Valve, beleegyezik majd abba, hogy játékait a szó szoros értelmében reklámokkal szórják tele.
Kemény. Sosem gondoltuk volna, hogy egy olyan cég, mint a Valve, beleegyezik majd abba, hogy játékait  a szó szoros értelmében reklámokkal szórják tele.

Az ingame reklámokért felelős IGA-val történő tavalyi leszerződés után az ígéretekhez hűen megjelentek több helyen az első reklámok a Counter-Strike 1.6-os verziójában. A hírdetések a napjainkban megjelenő Füstölgő Ászok című film (Smokin' Aces) DVD-kiadását reklámozzák.


A képeken látható módon, hagyományos utcai plakátokként jelennek meg a reklámok, így szinte beolvadnak környezetükbe - ezt állítják a tervezők. Én személy szerint egy csúnya - a pálya világától meglehetősen elütő színvilágú - képsorozattal tarkított förmedvényt ismerek fel a Counter-Strike egyik legjobb térképe helyett. Az IGA szerint a CS játékosai remek célpontot képeznek hírdetéseiknek, meg vannak elégedve magukkal - kis iróniával: gratulálunk!
15 komment - szólj hozzá!