Megjelentek az első reklámok a CS-ben

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Kemény. Sosem gondoltuk volna, hogy egy olyan cég, mint a Valve, beleegyezik majd abba, hogy játékait a szó szoros értelmében reklámokkal szórják tele.
Kemény. Sosem gondoltuk volna, hogy egy olyan cég, mint a Valve, beleegyezik majd abba, hogy játékait  a szó szoros értelmében reklámokkal szórják tele.

Az ingame reklámokért felelős IGA-val történő tavalyi leszerződés után az ígéretekhez hűen megjelentek több helyen az első reklámok a Counter-Strike 1.6-os verziójában. A hírdetések a napjainkban megjelenő Füstölgő Ászok című film (Smokin' Aces) DVD-kiadását reklámozzák.


A képeken látható módon, hagyományos utcai plakátokként jelennek meg a reklámok, így szinte beolvadnak környezetükbe - ezt állítják a tervezők. Én személy szerint egy csúnya - a pálya világától meglehetősen elütő színvilágú - képsorozattal tarkított förmedvényt ismerek fel a Counter-Strike egyik legjobb térképe helyett. Az IGA szerint a CS játékosai remek célpontot képeznek hírdetéseiknek, meg vannak elégedve magukkal - kis iróniával: gratulálunk!
15.
15.
Black Dragon
förtelmes, a reklám jobban néz ki az alap textúráknál :P egyébként ez várható volt, hisz vmiből finanszírozni kell a szervereket...
14.
14.
Hunner
Utys: Én is bocsánatot kérek...



13.
13.
Utys
Hunner: Hagyjuk. Nincs kedvem veszekedni. Én elnézést kérek.
12.
12.
Hunner
Kedves Utys!

Akkor szerinted jobb lett volna ha nem derül ki hogy én vagyok, és bejelentkezve ráirok hogy dejó meg tök igazad van stb?

Mert igaz nem elsőre, de felvállaltam a véleményem(amit tartok is).

Az meg hogy néha nem lépek be (lustaságbol, meg különbenis minek) az legyen az én dolgom.
11.
11.
Utys
Igen Hunner, oda írtad. Utólag, miután meg gondoltad magad. Elsőre mégis csak a magas IQ szintre utaló "Az anyád" névvel írtál be.



Persze, most felvállalod a "balfasz" jelzőt, hisz úgy is tudná mindenki, hogy te voltál. Gratulálok!
10.
10.
Hunner
#13 Mintha odairtam volna hogy az én komentem te balfasz
9.
9.
Utys
Hunner: Hát ez elég szánalmas volt. Vállald már fel amit mondasz, _mindig_.



Persze a duston kicsit bizarr ez a reklám, de azért vannak pályák ahol simán elmegy. Dust-ra is biztos kilehet rakni valamilyet. Meg hát IRL is vannak érdekességek :P
8.
8.
Hunner
#5 Source-ért fizetni kell? Mesélj már erről plz. Mert én egyszer megvettem és azóta megvan. Vagy úgyérted meg kell venni? (ha igen akkor súgok: az 1.6ot is pénzért árulják.)



A véleményed meg igencsak egysíkú. Biztos vagy vagy 14 éves gazdag szülőkkel bika géppel, és csak a grafika kell mi? Azt se tudod mi az a játékélmény... No cmment... :Ccccc
7.
7.
Hunner
#9 Csak azt nem értem ha ilyen okos voltam és sokat irtam és ráadásul annyira nem is faszság akkor miért nem jelentleztem be? :D
6.
6.
skiz0
Hát szerintem azért az túlzás, hogy ezt nem lehet észrevenni...oké, hogy modern kor, nade azért az aztec meg a dust falain kicsit bizarr látvány :D

De legalább van, akit nem zavar :)



Az viszont meg hatalmas nagyot téved, aki azt hiszi, hogy manapság már nem is tolják az 1.6-ot, vagy csak a hülyék játszanak vele...hát valahogy ez egyáltalán nem igaz :)
5.
5.
Utys
Egyántalán nem értem mi a gond vele. Nem kell ránézni. Úgy sem azzal foglalkozol miközben cserkészed az ellenfelet. Ráadásul a CS modern korban játszódik, teljesen belelehet passzintani egy reklámot.
4.
4.
fojesz
Jaja. Az egyik monitoron maximum el tudnám viselni. :)
2.
2.
skiz0
Pff ez undorító tényleg...még hogyha nem rikítanának így ezek a nyamvadt plakátok, akkor még azt mondom, hogy okés...NADE ÍGY? MIEZ KÉREM TÉNYLEG? és pont a CS-be kell ehhh ez... =/
2.
2.
Guppi
Szerintem az office pályán jobban festene ez a reklám.
1.
1.
SWBF2
Hogy ez minek kellett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...