Everwild - egyelőre nincs mit mutatni róla

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 22.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Game Studios elnöke, Matt Booty a Kinda Funny Games podcastjának vendégeként elárulta, hogy mielőtt bármit mutatnának a játékból, a Rare biztos akar lenni benne, hogy tudnak is valami különlegeset mutatni.

Az idei E3-on már mi is feltettük a kérdést, hogy vajon hova is tűnt a Rare 2019-ben bejelentett játéka, az Everwild.

A Sea of Thieves fejlesztőinek új produkciójának fejlesztése ugyanis, úgy tűnik, nem mentes a problémáktól, így miután Simon Woodroffe kreatív igazgató tavaly távozott a stúdiótól, a hírek szerint a Rare úgy döntött, hogy újrakezdi Everwild fejlesztését, emellett komolyabb változtatásokat eszközöltek a projekt menedzsmentjén is. Ráadásul a fejlesztőcsapattól kiszivárgott információk szerint egy optimista becslés szerint valamikor 2024-ben jelenhet majd meg a játék.

Ezzel kapcsolatban megkérdezték az Xbox Game Studios elnökét, Matt Bootyt, aki a Kinda Funny Games podcastjának vendégeként elárulta, hogy a Rare-nél tapasztalható kihívások igazából a kreatív folyamatok természetes velejárói. Booty szerint a korábbi hírek, miszerint átszervezések és komolyabb változások voltak a csapatnál, erősen túlzóak, a valóságban ugyanis szerves része a játékfejlesztésének, hogy menet közben átalakítanak vagy éppen kukáznak egy-egy ötletet.

Az Everwild csapata is ezen a folyamaton megy most végig, miközben szeretnék, ha valami igazán különlegeset alkotnának. Éppen ezért majd csak akkor mutatnak bármit is a játékból, amikor a Rare készen áll erre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...