Xbox dashboard - jön az éjszakai mód és a 4K

Az Xbox Insider tagjai már augusztus óta tesztelhették, de a publikum számára csak ma vált elérhetővé az Xbox új dashboard-frissítése, aminek köszönhetően éjszakai módot, Series X-en pedig 4K-s felbontást kapott a kezelőfelület.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#9: Én is, csak a kisfiam mindig lekapargatja :)
#9
Én rég megoldottam házi night moddal leragasztottam fekete szalaggal. :)
#8
Már megint felesleges dolgokra megy el a developer time. A szar képminőséget még jobban elk*rják. 360 óta nem képesek javítani a HDMI black level / black crushing bugot. Bár ez már nem is bug, hanem feature.
#7
Ja, amúgy a szövegben elég félrevezető a “amit az Xbox Series X|S konzolok tulajdonosai kapnak meg” szöveg, mert 4K Dashboard CSAK SX-en van. ( fura, mert a bevezetőben még jól van írva hogy csak az SX )
#6
Valami 700 mega volt SX-en , bár azt kell mondjam hogy annyit nem bámulom a Dashboardot hogy belefajdult volna a szemem hogy nem 4K.

Nekem a QR pár játéknál olyat csinál hogy nincs hang amik ki nem lövöm, és újra nem indítom.

Ja, Neo annyiban “megtértem” az SS irányában hogy a gyerek azt kap karácsonyra. Kicsit túlzásnak érzem neki 200-ért az SX-et.
#5
Törölt felhasználó
#4: Nekem a Yakuza Kiwami nem produkált semmi hibát, pedig azzal utaztam is.
#4
#2: Ryse, Yakuza Kiwami / Like a Dragon, Dragon Quest XI, mind szétfagy ha QS-sel indítom, úgyhogy le kell állítgatni mikor befejezem a játékot.

Olvastam, hogy anno az MS le is tiltotta a nem direkt S/X-re fejlesztett játékoknál a funkciót, de valamiért újra engedélyezték.

Más bajom nincs, GamePass gépnek pont jó, Telekom jövő héten behúzza az üvegszálat, ha kijön végre az xcloud konzolokra utána már effektíve egy Series X-em lesz...
#3
Az éjszakai módnak nagyon örülök! Hanyatt fekve játszva pont a szemembe világít a kontroller.
#2
Törölt felhasználó
Valami korábbi reklámozós videó miatt már vártam ezt az éjszakai módot. Az nem zavar, hogy a konzolon világít a gomb, de a gamepad annál inkább. Ha sötétben fekve játszom, akkor a kontroller fénye direkt szétzilálja a retinámat. Már kétszer kellett emiatt bemennem a Sarif Industries-hez.

#1 Mielőtt meglett a gép több helyen olvastam, hogy sok játék esik-kel a quick resume miatt, de amikkel játszottam, minddel jól működött. Egész addig, amíg nem rég elkezdtem a Scarlet Nexus-t, mert az kb 10-ből 2-szer elszáll tőle. Egyelőre nem zavar, de ha több játéknál csinálná már tényleg zavarna engem is.

Egyébként annyiból jónak tartom a dolgot, hogy (indokok) és hogy mindez úgy is működik, ha a gép ki van húzva a a konnektorból. Egyrészt néha húzkodom a háló és a nappali között, másrészt, meg ami áramba van dugva a TV, konzolok, laptop, töttők, stb, azt le szoktam kapcsolni, ha tudom előre, hogy egy hétig semmit nem használok belőle.

Amúgy tényleg: elégedett vagy a géppel?
#1
Na ez már innováció.
Quick Resume-ot tehetnék már végre opcionálissá, mert nekem eddig az összes játék szétfagyott ha használni próbáltam, inkább tegyék szabadon felhasználhatóvá a tárhelyet amit elfoglal.