Október végén jön a következő State of Play

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 22.
  • Rendezvény
Link másolása
Jövő héten szerdán, késő este ismét State of Play eseménnyel jelentkezik a Sony, ahol ezúttal a külsős fejlesztők PlayStation 5 és PlayStation 4 konzolokra készülő játékai kerülnek fókuszba.

Jövő héten szerdán ismét State of Play rendezvényt tart a Sony. A mostani esemény kapcsán egy nagyjából 20 perces bemutatóra kell számítani, ahol a külső fejlesztőstúdiók PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fejlesztett játékai lesznek terítéken. A Sony arra is felhívta a figyelmet, hogy leginkább már ismert, bejelentett játékok kapnak most figyelmet.

Az esemény magyar idő szerint este 11 órakor veszi kezdetét, és a szokásos felületeken tudjátok majd követni, vagyis többek között a PlayStation hivatalos YouTube- és Twitch-csatornáján keresztül.

Érdemes megjegyezni, hogy valószínűleg olyan játékokat láthatunk majd, mint a Final Fantasy XVI, a Little Devil Inside, a Forspoken, a Stray, a Ghostwire: Tokyo, de az sem kizárt, hogy színre lép a Call of Duty: Vanguard, a Sifu, a Saints Row-reboot, az Elden Ring vagy a ma megjelenési dátummal jelentkező Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...