Még idén befut Switchre is az új Life is Strange

  • Írta: gorien
  • 2021. október 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A Life is Strange-sorozat legutóbbi darabja szeptemberben megérkezett, de a switchesek nem vehették kézbe a többiekkel együtt. A Deck Nine friss bejelentéséből megtudtuk, hogy idén azért még befut a port.

Amikor a Square Enix először leleplezte, a Life is Strange: True Colors platformlistáján még nem szerepelt a Nintendo Switch, de az idei E3-on megtudtuk, hogy a hibridkonzolosok sem maradnak ki Alex Chen kalandjából. A fejlesztők azonban később mégis kénytelenek voltak lehűteni a rajongók kedélyeit: előbb a Life is Strange: Remastered Collectiont csúsztatták el, aztán a switches változatról is kiderült, hogy nem tudják tartani a megjelenést.

Szeptemberben a többi platformra tehát változatlanul befutott a játék, ahogy később a Wavelengths kiegészítő is, egészen mostanáig azonban nem esett szó arról, hogy a Switch-tulajok mégis mikorra várhatják. Habár napra pontos dátumot még mindig nem tudunk kapcsolni a True Colorshoz, de a Deck Nine minapi tweetjéből az legalább kiderült, hogy nem kell 2022-ig várnunk: december folyamán megjelenik Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...