Decemberben új platformokra látogat az Among Us

  • Írta: gorien
  • 2021. október 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Az InnerSloth színes kis űrhajósai az év végén újabb platformokon landolnak. Eddig mobileszközökön, PC-n és Switchen vadászhattunk az imposztorokra, de decemberben már a Sony és a Microsoft gépein is becsatlakozhatunk a mókába.

Az InnerSloth 2018-as partijátéka két évig viszonylag csöndben, kis játékosbázissal működött, 2020 nyarán azonban berobbant a köztudatba, amikor egyre több Twitch-streamer kapta fel. A váratlan siker magukat a fejlesztőket is meglepte: gyorsan le is mondtak az Among Us 2-ről, hogy helyette a már meglévő játékba gyártsák az új tartalmakat, miközben az egyre nagyobb érdeklődésre is felkészítették.

A kezdetben csak mobilon és PC-n játszható imposztorvadászat idén már eltalált Nintendo Switchre is, most pedig kipipálja a modern platformlista hiányzó rubrikáit is: PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is játszhatóvá válik december 14-től - sőt, az Xbox Game Pass konzolos részlegén is megtaláljuk majd. Az Among Us minden platformon megtartja az ötdolláros árcédulát, és a cross-playt is teljes mértékben támogatja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...