A NetEase-nél landolt a No More Heroes-csapat

Korábban már pletykálták, hogy a kínai NetEase nem szeretne lemaradni a Tencenttől: erről árulkodik az is, hogy a minap bejelentették a Grasshopper Manufacture felvásárlását.

A kínai NetEase bejelentette, hogy meg nem nevezett összegért felvásárolta a Goichi Suda alapította Grasshopper Manufacture-t - a megállapodást még május 31-én írták alá, de csak most vált nyilvánossá.

A Grasshopper huszonhárom éve működik, 2013 óta a japán GungHo Online Entertainment volt a tulajdonosa. A srácoknak köszönhetjük többek között a No More Heroes-sorozatot (legutóbb a franchise záróepizódját), a The Silver Case-t, a killer7-t és a magyar Digital Realityvel közösen fejlesztett Sine Morát is.

A Grasshopper óriási lehetőségként tekint a tulajdonosváltásra, és a sajtóközlemény szerint "egyedi konzoljátékokat" fejlesztenek majd a kínaiak támogatásával.

Korábban egyébként lehetett arról hallani, hogy a NetEase belehúzna a Tencenttel folytatott "fegyverkezési" versenyben, a korábbi pletykák szerint ők igazolták le Toshihiro Nagoshit, a Yakuza-sorozat atyját is.

0 komment - szólj hozzá!