Kiderült, hogy mikor rajtol a PUBG: New State

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a PUBG-franchise következő vadhajtása, a jövőben játszó PUBG: New State. A battle royale több mint kétszáz országban rajtol majd el egyszerre.

November 11-én rajtol el a PUBG: New State, jelentette be a játékot kiadó Krafton. A free-to-play, kizárólag iOS-re és Androidra érkező battle royale-anyag több mint kétszáz országban mutatkozik be a premier napján, és tizenhét nyelven érhető majd el.

Noha a New State nem az első mobilos illesztése a PUBG-franchise-nak, ez az első, amit a PUBG Studios házon belül fejlesztett. A játék a már jól bevált formulára épít, de 2051-ben játszódik, így hoz némi vérfrissítést a körítésbe és a játékmenetbe is: az új részben például testre szabhatjuk a fegyvereinket, és drónozhatunk is.

A fejlesztők állítólag kiemelt figyelmet fordítottak a New State csalás elleni megoldására, és folyamatosan figyelik majd a közösséget, hogy elcsípjék az időközben felmerülő problémákat. A tartalom is bővülni fog a premier után - kezdetben négy pályán csaphatnak össze a játékosok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...