Saját Smash Bros.-klónt fejleszt a Warner?

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 25.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre elég vad pletykának tűnik, de akad néhány biztos forrás, amely alátámasztja: a hírek szerint saját Super Smash Bros.-klónt készít a Warner, amelyből végre kiderül, hogyan bunyózik Bozont.

A pletykák szerint a Nickelodeon után a Warner Bros. hősei is megkaphatják a maguk Smash Bros.-szerű bunyós játékát, erről először a Redditen kezdett el terjedni egy pletyka. A bejegyzés szerint a Multiversus címet viselő projektben olyan karakterek tűnnek majd fel, mint a Scooby-Doo Bozontja, Gandalf, Tom és Jerry, Batman, Frédi, Mad Max és Johnny Bravo.

A szivárogtató szerint a játékot az Ultra Instinct Shaggy mém ihlette (amire később a Warner maga is kikacsintott), és bár elsőre elég lehetetlen ötletnek tűnik, mellette szól, hogy a Multiversus nevet valóban levédette a cég, és a GamesBeat újságírója, Jeff Grubb is megerősítette a projekt létezését. Ő annyit cáfolt mindössze, hogy a Reddit-poszt tartalmával ellentétben a játékot nem a NetherRealm fejleszti - valószínűleg van nekik jobb dolguk is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...