Rövid ideig ingyenes a BattleTag-csere a Blizzardnál

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 25.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard az elmúlt hónapokban kirobbant botránya után úgy döntött, hogy új nevet ad az Overwatch McCree-jének, ezzel párhuzamosan pedig a játékosoknak is (újabb) lehetőséget ad az ingyenes névcserére.

Holnaptól az Overwatch McCree-jét Cole Cassidy néven keressétek: a névcsere háttere ismert, a Blizzardot a nyáron szexuális visszaélés és zaklatás vádjával perelték be, az ügyben pedig az a kolléga is érintett volt, akiről elnevezték a karaktert. A cég nem sokkal később jelezte, hogy McCree új nevet kap, egyúttal pedig felhagynak azzal a szokásukkal, hogy a kollégáikról adnak nevet a hőseiknek.

A Blizzard azonban némileg tovább ment, és jelezte, hogy a játékosok is "megérdemelnek egy új nevet", ezért november 5-től minden Battle.net-felhasználó számára ingyenessé tette a felhasználónév cseréjét. A lehetőség egy alkalomra szól, és persze csak azok élhetnek vele, akik ezt már kizárólag fizetősen tehetnék meg: az első BattleTag-csere amúgy is ingyenes minden fiók számára, aki tehát ezt még nem használta fel, a mostani ajándékot sem spájzolhatja be. A névcserét egyébként itt kérhetitek, és a Blizzard szerint akár négy hétig is eltarthat a folyamat.

1.
1.
Cole
Na akkor most kell mindenkinek valami puncirombolós nevet választania. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...