Befutott a Halo Infinite kampányának új videója

Egy durván hatperces bemutatót kapott a Halo Infinite több mint egy éve nem látott kampánya. A friss felvétel mesél a sztoriról, de bemutatkoznak új ellenfelek, illetve Master Chief páncéljának fejlesztési lehetőségei is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#24
Akkor ezek szerint nem csak nekem nem tetszett. Pedig már azt hittem, hogy csak kiöregedtem a sorozatból. Pedig nekem még az előző is bejött látványvilágra, de ennek végig olyan plesztik fentesztik hangulata lett. Minden túl fényes, túl szines, túl tiszta lett benne.

Remélhetőleg a történet és a játékmenet kárpótól majd.
Viszont ezen a vicces kis Cortana helyettesitőn azért tompithatnának egy kicsit a végleges játékban, mert igy túl sok belőle.
#23
Időjárást effekt nincs benne? Az már a Witcher3ban is alap volt. Érthetetlen. Mintha egy makettet nézne az ember. A táj, fák, környezet nagyon alapszinten van elrendezve.
Megszépült valamennyire, ez jól látszik pl a sziklákon is, de nekem elég üres, szürke és élettelennek tűnik. (Mondjuk egy ME Andromeda sztem szebb volt és élettel telibb, az meg szűk 5 éves game)
Ez 2021ben, ennyi pénzből édeskevés.
#22
#21: Hát hogy az árát nem fogja visszahozni, az tuti :)
#21
Szerintem ez bukó lesz,pedig birom ezt a “hélót”. :)
#20
#8: Tudtommal volt róla szó, de túlságosan nagy összeget mondott a bungie, továbbá olyat is olvastam, hogy a bungie az egyik legnagyobb név akar lenni a szórakoztató iparban.
Meg most gondolom azzal vannak elfoglalva, hogy külön pénzt kérnek a witch queen dungenokért, amiért megint kapják a szarcunamit.

Maga a játék szép, de a sok lövöldözésen kívül mást nem láttam benne.
Olyan üres volt.
#19
#18: Ja, tényleg DDD
#18
#16: Talán milliót akartál írni Őrnagy Úr! :)
#17
Nekem bejött. A multija mondjuk nem nekem valló, de a kampányt szerintem végigtolom.
#16
#14: Nekem mondjuk a látottakkal nincs gondom, csak az 500 ezer dodóval. Meg a ráfordított idővel.
Ez egy szép lövölde, ennyi. Biztos élvezetes lesz a multi, és szerintem szórakoztató lesz a kampány is. Csak az az 500 ezer (alsó hangon) ne lenne. De mindegy.
#15
Egynek jó lesz. Én egyetlen egy Halotól sem fo$t@m össze a bokámat, nincsenek magasan az elvárásaim. Ingyen azért megéri.
#14
#8: Persze, mindjárt újra fogják csinálni... És az amúgy mitől lenne jobb? Ez maga a Halo, amit itt látsz ebben a nyolc percben, remekül össze van benne foglalva minden, amit ebből a sci-fi, ámde gyerekbarát ábrázolás módból (ami a Halo egy velejárója) ki lehet hozni jelen állás szerint. Az openworld a látottak alapján talán jól is fog állni neki, de legalább feledteti ezt a linearításba szorított játszóteret, ami a remekül megalkotott sci-fi világán, a látványon, meg a harcokon kívül képtelen mélyebb bevonódást kialakítani a játékossal.
#13
Azért ez nem kicsit szépült meg! A hangok meg tényleg nagyon ütősek!
#12
Boritékolható volt hogy semmi extra..
#11
Ez így nagyon Cyberpunk szagú eddig. Túl nagy hype, rengeteg beleölt lóvé, ami több, mint valószínű, h nem fog akkorát durrani, mint amit próbálnak hónapok óta hazudni.
#10
#4: Én is PC-n akartam tolni, de az ow elriasztott a kipróbálástól...
#9
#8: Ez mondjuk tényleg jó ötlet. De lehet, hogy Phil keze alatt ők is ellazsálnák a dolgot. Szerintem Phil Spencer túlságosan laza vezető.
#8
#7: Vásárolják meg a Bungiet, és ők csinálják újra.
#7
#1: Jó, de akkor ki kapja meg?
#6
ShiftyModerátor
#5: De jön arra is.

Átírtam a hírben is.
#5
Akkor ha jól értem ez one/one x-re már nem jön?