Fatal Frame - visszatérhetnek a korábbi részek?

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 25.
  • Hír
Link másolása
Makoto Shibata, a Fatal Frame-sorozat rendezője a JP Games-nek elárulta, nem gondolta, hogy ilyen felhajtás övezi majd a Maiden of Black Water visszatérését, így nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a korábbi részek is remastert kapjanak.

A héten jelenik meg az eredetileg 2014-ben Wii U-n bemutatott Fatal Frame: Maiden of Black Water feljavított kiadása. A nagy visszatérésre október 28-án kerül sor PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen. A felmelegített kiadás stílszerűen egy fotómódot is kap, amelyben a főhősöket számos jelmezben, illetve effektek, szellemek és hátterek garmadájával örökíthetjük meg.

A közelgő premier alkalmából a JP Games meginterjúvolta a sorozat rendezőjét, Makoto Shibatát, akit arról kérdeztek, hogy tervezi-e a sorozat régebbi felvonásainak újrahangszerelését, vagy esetleg készül-e olyan gyűjtemény, ami összefogná az eddig megjelent epizódokat. Shibata válaszában elárulta, hogy a Maiden of Black Water felújított változatát alapvetően a sorozat fennállásának huszadik évfordulójára készítették, így jelenleg nem tervezik, hogy remasterkiadást készítsenek a többi játékból.

Később azonban azzal folytatta válaszát, hogy mivel a most érkezett rajongói reakciók abszolút felülmúlták a várakozásaikat, azért ezen természetesen még gondolkodni fognak a jövőben.

3.
3.
Verte meg  a rivotrill
#2: Ez nem Call of Ratyi ne várj kézi gránátot stb .. . A fényképező nem is fegyver hanem egy eszköz volt a játékban amivel túlélhettél . . . Óvatosan kellene ezekhez a játékokhoz nyúlni mert úgyanúgy tálalni csak nagyobb felbontásban már nem lenne elég ... Kell valamit rakni hozzá a mai elvárásokból is
2.
2.
Anti4730
Neztem videokat, de ez a fotomodos harc valami nagyon ratyi. Vajon ezt megvaltoztatjak a felujitott verzioban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...