Fatal Frame - visszatérhetnek a korábbi részek?

Makoto Shibata, a Fatal Frame-sorozat rendezője a JP Games-nek elárulta, nem gondolta, hogy ilyen felhajtás övezi majd a Maiden of Black Water visszatérését, így nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a korábbi részek is remastert kapjanak.

A héten jelenik meg az eredetileg 2014-ben Wii U-n bemutatott Fatal Frame: Maiden of Black Water feljavított kiadása. A nagy visszatérésre október 28-án kerül sor PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen. A felmelegített kiadás stílszerűen egy fotómódot is kap, amelyben a főhősöket számos jelmezben, illetve effektek, szellemek és hátterek garmadájával örökíthetjük meg.

A közelgő premier alkalmából a JP Games meginterjúvolta a sorozat rendezőjét, Makoto Shibatát, akit arról kérdeztek, hogy tervezi-e a sorozat régebbi felvonásainak újrahangszerelését, vagy esetleg készül-e olyan gyűjtemény, ami összefogná az eddig megjelent epizódokat. Shibata válaszában elárulta, hogy a Maiden of Black Water felújított változatát alapvetően a sorozat fennállásának huszadik évfordulójára készítették, így jelenleg nem tervezik, hogy remasterkiadást készítsenek a többi játékból.

Később azonban azzal folytatta válaszát, hogy mivel a most érkezett rajongói reakciók abszolút felülmúlták a várakozásaikat, azért ezen természetesen még gondolkodni fognak a jövőben.

4 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!