Apex Legends - ilyen lesz az új pálya, a Storm Point

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 26.
  • Videó
Link másolása
November 2-án rajtol el az Apex Legends következő, tizenegyedik szezonja, ami a szokásos újdonságok mellett ezúttal egy teljesen új helyszínt is tartalmazni fog. A Storm Point egy veszélyekkel teli trópusi sziget lesz.

Ahogy arról már múlt héten is megemlékeztünk, az Apex Legends november 2-án új szezonnal kedveskedik a rajongóknak, ráadásul ezúttal egy vadonatúj térképet is kapnak a játékosok. Ma befutott az Escape néven futó évad első játékmenet-bemutatója is, ami végre leleplezte azt a trópusi szigetet, ahova a hősök ugyan pihenni és napozni érkeztek, de valójában soha nem látott fenyegetésekkel kell majd szembenézniük.

A Storm Point ugyanis csak első ránézésre tűnik egy békés üdülőhelynek. Valójában Prowlerek és mérges pókok szomjaznak majd ránk, miközben egymást igyekszünk kiiktatni. Az új térkép kisebb szigetcsoportokból áll, a trópusi környezet mellett pedig kapunk egy hatalmas bázist is, ami a pályán található hegybe ágyazva terül el.

Az új lokáció mellett természetesen kapunk mindenféle jóságokkal szolgáló Battle Passt, új hősként bemutatkozik a Titanfall második részéből ismerős Ash, továbbá egy új SMG, a C.A.R. is elérhető lesz most már a játékban.

Sajnos a még augusztusban beharangozott next-gen update az új szezonnal még nem érkezik meg, ráadásul a Respawn Entertainment egyelőre mélyen hallgat azzal kapcsolatban, hogy mikor turbózzák fel a játék látványvilágát.

1.
1.
JohnSpartan
Komolyan nèz ki az új pálya ès ahogy nèzem van pár újdonság is! Remèlem hogy a season pass is hoz kreatívabb skineket mint az elődei.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...