Brendan Fraser is csatlakozott a Batgirl-filmhez

A Deadline jelentette elsőként, hogy a nagy visszatérő Brendan Fraser is csatlakozik az HBO Maxre készülő Batgirl-filmhez, ráadásul nem mást alakít majd, mint a főgonoszt, aki Firefly lesz.

A Warner Bros. és a DC Films egyre közelebb van ahhoz, hogy tényleg összehozza a Batgirl-filmet, a Deadline ugyanis arról számolt be, hogy a főhősnőt alakító Leslie Grace után újabb színészt sikerült meggyőzni arról, hogy csatlakozzon a projekthez.

Ő nem más, mint a nagy visszatérő Brendan Fraser, aki ráadásul Barbara Gordon, vagyis Batgirl ellenlábasát, Fireflyt alakítja majd a valamikor 2022-re időzített, kizárólag az HBO Maxre készülő filmben. Mellettük egyébként feltűnik még Jacob Scipio és J.K. Simmons is. A projektet a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk rendezőpárosa, Adil El Arbi és Bilall Fallah felügyeli.

A múmia egykori sztárjának rehabilitációja egyre jobb úton halad, hiszen a Batgirl mellett ő lesz a Darren Aronofsky rendezte The Whale főszereplője, miközben Martin Scorsese új filmjében, a Killers of the Flower Moonban is szerepet kapott, ahol Robert de Niro és Leonardo DiCaprio oldalán láthatjuk viszont. Ezenkívül Steven Soderbergh No Sudden Move projektjében is felbukkan majd.

5 komment - szólj hozzá!