Brendan Fraser is csatlakozott a Batgirl-filmhez

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline jelentette elsőként, hogy a nagy visszatérő Brendan Fraser is csatlakozik az HBO Maxre készülő Batgirl-filmhez, ráadásul nem mást alakít majd, mint a főgonoszt, aki Firefly lesz.

A Warner Bros. és a DC Films egyre közelebb van ahhoz, hogy tényleg összehozza a Batgirl-filmet, a Deadline ugyanis arról számolt be, hogy a főhősnőt alakító Leslie Grace után újabb színészt sikerült meggyőzni arról, hogy csatlakozzon a projekthez.

Ő nem más, mint a nagy visszatérő Brendan Fraser, aki ráadásul Barbara Gordon, vagyis Batgirl ellenlábasát, Fireflyt alakítja majd a valamikor 2022-re időzített, kizárólag az HBO Maxre készülő filmben. Mellettük egyébként feltűnik még Jacob Scipio és J.K. Simmons is. A projektet a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk rendezőpárosa, Adil El Arbi és Bilall Fallah felügyeli.

A múmia egykori sztárjának rehabilitációja egyre jobb úton halad, hiszen a Batgirl mellett ő lesz a Darren Aronofsky rendezte The Whale főszereplője, miközben Martin Scorsese új filmjében, a Killers of the Flower Moonban is szerepet kapott, ahol Robert de Niro és Leonardo DiCaprio oldalán láthatjuk viszont. Ezenkívül Steven Soderbergh No Sudden Move projektjében is felbukkan majd.

5.
5.
Őrnagy
#4: Gratula. Ti tanultátok ezt a szót?! Ez igen!!
4.
4.
Nothing
#2: Általános németórákról rémlik valami...
2.
2.
Őrnagy
#1: Főleg, ha marós... Na, ezt ki érti? :)
1.
1.
Őrnagy
Jó, lássuk, mire képes Brendan. Nem vagyok nagy rajongója, de bírom az ilyen visszatérőket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...