CoD: Vanguard - bemutatkoztak az operátorok

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 26.
  • Hír
Link másolása
A PlayStation Blog egy friss bejegyzésében mutatta be a Sledgehammer Games a Call of Duty: Vanguard operátorait, illetve a csapat megosztott néhány részletet arról is, hogyan használja majd ki a játék a DualSense adottságait.

A Sledgehammer Games vezető mérnöke, Chris Fowler a PlayStation Blog egy friss bejegyzésében elárulta, hogy a Call of Duty: Vanguard igyekszik majd kiaknázni a PlayStation 5 kontrollerének, a DualSense-nek a képességeit, köztük az adaptív ravaszokkal, amellyel többek között azt igyekeznek szimulálni, hogy milyen érzés lehetett a második világháborús mordályokkal lőni.

Fowler elárulta, hogy a fegyverek teljesen eltérő tüzelési módjának köszönhetően az R1 ravaszt az adott csúzlihoz igazított erővel kell majd megnyomnunk. Ugyanez igaz az L2 használatára is, ráadásul a fegyverek által adott visszajelzéseket az is befolyásolja, milyen kiegészítőket pakoltunk a kiválasztott mordályra. A csapat célja ezzel az volt, hogy növeljék az immerziót, és ezzel a lehető legjobb shooterélményt biztosítsák.

A DualSense haptikus képességeit is igyekszik majd kiaknázni a játék, így amikor mondjuk az ellenfél szétlövi azt a fedezéket, amely mögött megbújtunk, érezni fogjuk a robbanások és a szanaszét repkedő törmelékek hatását. Vagy amikor a Luftwaffe épp porig bombázza Sztálingrádot, te pedig az életedért futsz közben, akkor jobban át tudod majd élni a helyzet súlyosságát, köszönhetően a környező robbanások kontrolleren keresztül történő visszajelzéseinek.

Emellett bemutatkoztak a játék különböző operátorai is, akikkel nem csak az egyjátékos módban, de a multiplayer szekcióban is találkozni fogunk.

A Call of Duty: Vanguard egyébként november 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A multiplayer bétatesztjéről írt beszámolónkat itt olvashatjátok.

3.
3.
akbar0423
#2: A ps5 is elég igénytelenül néz ki. Go to sleep, bitch.
2.
2.
Beniciodeltoro
Amúgy ezt ki se lenne szabad adni ps5-re, mert elég igénytelenül fog kinézni.
1.
1.
Beniciodeltoro
" did he just kill a random japanese soldier in a european village? "

:))))
A kérdés jogos :)))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...