Januárban áll le az Xbox 360-as Halók támogatása

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 26.
  • Hír
Link másolása
Eredetileg most decemberben lőtték volna le az Xbox 360-as Halo-játékok online szolgáltatásait, de a 343 Industries megerősítette, hogy erre végül csak január közepén kerítenek sort.

Még tavaly decemberben jelentettük, hogy a Microsoft és a 343 Industries most év végén lelövi az Xbox 360-ra megjelent Halo-játékok online szolgáltatásait. A Halo-franchise-ért felelős stúdió azonban tegnap megerősítette, hogy kicsit csúszik a dolog, ugyanis december helyett csak 2022. január 13-tól állnak le a támogatással, ami azt jelenti, hogy a különféle internetes funkciók limitáltan, vagy egyáltalán nem működnek majd.

Az indoklás szerint rengeteg energiát és időt emészt fel az Xbox 360-ra megjelent Halo-játékok támogatása és karbantartása, ezt az időt pedig inkább a Halo jövőjébe fektetné a 343 Industries.

Az érintett játékok a következők: Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4, Halo: Combat Evolved Anniversary, Spartan Assault és Halo Wars.

A sorozat új felvonása, a Halo Infinite épp tegnap kapta meg legújabb videóját, amiben ízelítőt kaptunk a több mint egy éve nem látott kampányból. Master Chief visszatérése december 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A játék többjátékos módja ingyenes lesz, a kampány pedig az első naptól benne lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

Nerf-puskaként tér vissza a Needler

A Collider jelentette, hogy a Microsoft partneri megállapodást kötött a Hasbróval, aminek értelmében a játékgyártó közreműködésével készül majd a Halo ikonikus fegyverének, a Needlernek a Nerf Gun-változata. A játékfegyver már most előrendelhető, várható megjelenése 2022. november 1., az ára pedig 99,99 dollár lesz
1.
1.
Extol
Kifutott széria a 360, teljesen érthető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...