Cowboy Bebop - itt az első igazi előzetes

  • Írta: szlav
  • 2021. október 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy héttel ezelőtt már kaptunk egy őrületes kedvcsinálót a Netflix élőszereplős Cowboy Bebop-sorozatához, most azonban befutott az első hagyományos előzetes is. Lássuk, milyen lesz a csillagközi fejvadászok nagy kalandja!

Habár a Netflix most dobta fel a Cowboy Bebop első hagyományos trailerét, nem most láthatjuk először mozgásban a csillagközi fejvadászok élőszereplős brigádját. A TUDUM alkalmával már lecsekkolhattuk a tízrészes sorozat intróját, a múlt héten pedig egy látványos (és nem kevésbé stílusos) kedvcsináló fokozta a kedélyeket. Csekkoljátok le tehát a mai előzetest, amelyben villámgyors betekintést kapunk abba, hogy hogyan áll majd össze a Bebop legénysége.

A Cowboy Bebop november 19-én érkezik a Netflix kínálatába. A főszereplő triót John Cho, Danielle Pineda és Mustafa Shakir alakítja, a komplett adaptációért pedig André Nemec showrunner felel.

4.
4.
mamgu
Én már elégedett vagyok, az eredetit is műsorra vette a Netflix 5.1-es hangal, bánom is én hogy ez a fos milyen lesz.
3.
3.
mdr88
Jobb, mint a teaser, amit korábban kiadtak... ettől függetlenül nekem néhány jelenet még mindig kicsit olyan, mintha egy low budget rajongói kisfilmet néznék.
Bár gond lehet az is, hogy túl szép emlekeim vannak az animéről ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
2.
2.
delphijos
#1: Igen, ez az előzőnél 100x jobb hangulatban is, és mindenben. Elismerem hogy lehet hogy most elhamarkodottan ítélkeztem, de az a trailer nekem semmit nem adott vissza az eredeti hangulatból / karakterekből.
1.
1.
Zuzmo
Na, lehet mégsem lesz rossz ez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...