Friss előzetest kapott a Triangle Strategy

  • Írta: szlav
  • 2021. október 27.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetessel jelentkezik a Triangle Strategy, a Square Enix taktikai szerepjátéka. A pixelgrafikás alkotásban három hadakozó nemzet sorsa kerül a kezünkbe, így alaposan meg kell fontolnunk a döntéseinket.

Az év elején mutatkozott be a Triangle Strategy, a Square Enix taktikai szerepjátéka, amely a klasszikus RPG-k történetvezetését az Octopath Travellerre emlékeztető pixelgrafikával és a Final Fantasy Tactics körökre osztott taktikai harcrendszerével ötvözi. Azóta többször is megmutatta magát a játék, a kizárólag Nintendo Switchre készülő alkotás tegnap este azonban kapott egy újabb kiadós előzetest. Íme:

Ahogy az az előzetesben is elhangzott, Norselia hadakozó királyságai a közelmúltban ugyan ideiglenes békét kötöttek, a háború szele azonban ismét a levegőben van. Glenbrook fiatal lordjaként óvatosan kell hát navigálnunk a politikai hadszínteret, leszámolva az ármánykodó rosszakaróinkkal. A történet során rengeteg érdekes karakterrel ismerkedhetünk meg, akik egyénisége nem csak a párbeszédek alatt, de a hadszíntéren is világosan megmutatkozik majd.

A Triangle Strategy 2022. március 4-én érkezik Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...