Több mint 400 autóval érkezik a Gran Turismo 7

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a versenyrajongók és autógyűjtők nem fognak csalódni a Gran Turismo 7-ben. A Polyphony versenyszimulátora már a megjelenésekor több mint 400 járművel csábít bennünket.

Folytatódik a videósorozat, amelyben a Gran Turismo 7 producere, Kazunori Yamauchi mesél a jövő tavasszal érkező versenyszimulátorról. Az úriember legutóbb az autós kultúra vonzerejéről ábrándozott, ahol szóba került a fantasztikus gépjárművek gyűjtése is. Nos, úgy tűnik, igen hatalmas garázsra lesz szükségünk, ha teljessé szeretnénk tenni a kollekciónkat, Yamauchi szerint ugyanis kapásból több mint 400 autóval startol majd a játék.

Ez egyébként nem is olyan hallatlan, sőt a széria korábbi részeihez hasonlítva még talán kissé sovány is, hiszen a 2013-as Gran Turismo 6 mintegy 1200 acélhintóval rendelkezett az életciklusa végén. Azóta persze sokat fejlődött a technológia és a játékosok igényei is megnőttek, a Polyphony Digital pedig a PlayStation 5-höz illő pompás részletességgel modellezi le kívül-belül a Gran Turismo 7 járgányait.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

12 komment - szólj hozzá!