CoD: Vanguard - kevesebb helyet foglal az elődeinél

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 27.
  • Hír
Link másolása
A Sledgehammer Games ígérete szerint a Call of Duty: Vanguard az elődeinél közel 30-50 százalékkal kevesebb helyet foglal majd, ami azért örömhír, mert volt idő, mikor a Warzone és a Black Ops Cold War 200 GB-ot evett meg.

A Call of Duty-sorozat legutóbbi két felvonása, az ingyenesen elérhető Warzone és a hidegháború idejében játszódó Call of Duty: Black Ops - Cold War igazi tárhelyzabáló játékoknak számítottak nemrég, hiszen volt alkalom, amikor konzolon akár 200 GB-ot is felemésztett a két shooter.

A rengeteg kritikát követően az Activision valamelyest orvosolta a problémát, és úgy néz ki, a hamarosan megjelenő Call of Duty: Vanguard esetében is nagyon odafigyeltek arra, hogy ne kelljen a játékosoknak új HDD-t vagy SSD-t vásárolnia, ha egyszerre szeretnének játszani a Warzone-nal és a második világháborús kitérővel.

A Call of Duty hivatalos Twitter-oldalán ugyanis megjelent egy bejegyzés, amiben az Activision és a Sledgehammer Games megerősítette, hogy az új textúrastreamelési technológiának köszönhetően szignifikánsan csökken a Vanguard helyigénye. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 30-50 százalékkal kevesebb tárhelyet foglal majd a játék, mint a korábbi epizódok.

Üröm az örömben, hogy a fenti állítás csak azokra a játékosokra igaz, akik PC-n, PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X/S-en játszanak majd a játékkal.

A Call of Duty: Vanguard egyébként november 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A multiplayer bétatesztjéről írt beszámolónkat itt olvashatjátok.

1.
1.
Neo1989
Én PS4-en fogok, de 2 TB-s táron elfog férni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...