Battlefield 2042 - itt az első nembináris karakter

Nemrég bemutatkozott a Battlefield 2042 összes játszható specialistája, köztük Emma "Sundance" Rosier is, akivel kapcsolatban az EA DICE közösségi menedzsere megerősítette, hogy ő az első nembináris karakter a sorozatban.

Pár napja, hogy a DICE és az Electronic Arts lerántotta a leplet a Battlefield 2042 játszható specialistáiról, akik egytől egyig egyedi képességekkel és fegyverzettel vethetőek majd be a csatatéren. Köztük volt Emma "Sundance" Rosier is, akiről a videónak köszönhetően kiderült, hogy a szárnyasruhájának hála nagyon mozgékony, okosgránátjaival pedig minden helyzetben hatékony társnak bizonyul majd.

Nem sokkal később az EA DICE közösségi menedzsere, Adam Freeman egy Twitter-bejegyzésben megerősítette, hogy Sundance a Battlefield-sorozat első nembináris karaktere lesz.

Az Electronic Arts már az Apex Legendsben is bemutatott egy nembináris hőst Bloodhound személyében, így azért annyira nem tűnik meglepőnek, hogy a kiadó igyekszik meghallani a jelen kor hangját.

Tom Brady még 2042-ben is MVP lesz

Közben megjelent a Battlefield 2042 legújabb, pergős kedvcsinálója, amiben a DICE elsütött egy poént is, miszerint a most 44 éves Tom Brady még 2042-ben is a Tampa Bay irányítója lesz, ráadásul a liga legjobb játékosának díját is elnyeri abban az évben. Látva Brady teljesítményét, nem lenne meglepő, ha 65 évesen is ő lenne a legjobb.

A Battlefield 2042 PC-re, Xbox One-ra, Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik. A korai hozzáférésben részt vevők már egy héttel korábban, november 12-én is belekóstolhatnak a háborúba.

36 komment - szólj hozzá!