Kiszivárgott képeken a Warner Smash Bros.-klónja

  • Írta: szlav
  • 2021. október 30.
  • Pletyka
Link másolása
Teljes őrültségnek hangzik a dolog, de egyre több jel árulkodik arról, hogy a Warnernél valóban készül egy Super Smash Bros.-ra hajazó brawler. Az első kiszivárgott képek mellett néhány friss infót is kaptunk a játékról.

Mi is nehezen akartuk elhinni, de úgy tűnik, a Warner Bros. tényleg egy olyan brawlerrel szeretné megváltani a világot, ahol Batman, Gandalf, Tom és Jerry, no meg Bozont Ultra Instinct formában pofozkodik egymással. A játékról szóló első pletykákat néhány napja mi is elhoztuk nektek, azóta viszont újabb fejlemények láttak napvilágot: néhány kiszivárgott kép és számos friss infó került elő a Multiversus néven ismert projektről.


Ha hihetünk a pletykáknak, akkor Batman barlangja, Finn (Adventure Time) fatetőn lévő háza és a Rick & Mortyból ismert Schwifty bolygó mind játszható pályák lesznek. Mivel a játék sokat merít a Nintendo sikersorozatából, nem meglepő, hogy hagyományos életcsíkok helyett százalékos megoldás szerint püfölhetjük majd egymást. Néhány karakter egyébként kifejezetten hasonlít a Super Smash Bros. Ultimate hőseire: a szivárogtató szerint Finn a minecraftos Steve-vel vonható párhuzamba, míg Tom és Jerry Rosalinára és Lumára emlékeztet.

Hasonlóan életbevágó információ, hogy Tapsi Hapsi (naná, hogy ő is játszható karakter) képességei közt nincs olyan kombó, amivel Big Chungussá változna, illetve a portálpisztolyával lövöldöző Rick sem idézi meg Mortyt, így ő jó eséllyel önálló karakter lehet. A szivárogtató szerint a Steven Universe Garnetje és a Trónok harca Aryája is játszható lesz, ráadásul számos hős kap majd önálló altkaraktereket is. Ilyen például Pickle Rick, OG Harley, Bizarro Superman, Cake (Adventure Time), a kalózjelmezes Tom és Jerry, vagy éppen Bozont, aki úriembernek öltözött. Igen, ahogy említettük, teljesen eszement az egész történet, de mivel szivárgásokról van szó, érdemes erős fenntartásokkal kezelni a fentieket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...