Mit tartogat a Skyrim tizedik évfordulós kiadása?

  • Írta: szlav
  • 2021. október 30.
  • Hír
Link másolása
Idén ünnepli a tizedik születésnapját a The Elder Scrolls V: Skyrim, amit a Bethesda mi mással ünnepelhetne meg, mint egy újabb kiadással? Az Anniversary Edition a Creation Club extra tartalmaira épít - lássuk, milyen újdonságokat kapunk így!

November 11-én lesz kereken tíz éve, hogy High Hrothgar hétezer lépcsőfokát megmászva valódi sárkányszülötté válhattunk, így van okunk az ünneplésre. Todd Howard bandája nem volt rest, egyből össze is dobták a Skyrim sokadik kiadását: az Anniversary Edition minden eddig megjelent kiegészítőt és a Special Edition bónuszait is tartalmazza majd, de emellett magába foglalja a Bethesda Creation Club összes extra tartalmát is (az ingyeneseket és az eddig fizetősöket egyaránt).

Az Anniversary Edition tulajdonosai ezzel rengeteg mennyiségű, a Bethesda által megválogatott bónusztartalomhoz juthatnak, melyek közt akad számos új csomag is. Ilyen például a Ghosts of the Tribunal, amely rengeteg fegyvert és páncélt átörökít a széria harmadik epizódjából, vagy a The Cause vadiúj történetszála, melyet felgöngyölítve megakadályozhatjuk egy Oblivion-kapu megnyílását.

Mindeközben a Special Edition tulajdonosai sem maradnak üres kézzel, ők ugyanis négy ingyenes tartalmi csomagot kapnak a Creation Clubból. Lesz ezek közt egy komplett sztoriexpanzió, kibővített khajiit-karavánok, egy túlélőmód, és még horgászni is megtanulhatunk a hűvös gleccserfolyókban. A tizedik évfordulón érkezik egyébként a játék újgenerációs frissítése is, egyelőre azonban nem tudtuk meg, hogy milyen grafikai- vagy performansztuning érkezik Xbox Series X/S-re és PS5-re.

2.
2.
Extol
Én is tervezek visszatérni Skyrim-be, de csak csupán a régi eredeti kiadásában
1.
1.
GAMEROD
Azt tartogatja, hogy sok mod nem fog vele működni, aztán inkább visszatér az ember a régebbire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...