Gran Turismo 7 - így lesz az autó a kifejezés eszköze

  • Írta: gorien
  • 2021. november 2.
  • Videó
Link másolása
Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo 7 producere tovább folytatja kulisszák mögötti videósorozatát, amelyben a versenyjáték különböző aspektusait veszi sorra. Ezúttal az autókat testre szabó Livery Editorról volt szó.

A Poliphony Digital feltehetően nem fogja cserben hagyni az autógyűjtőket, hiszen négyszáznál is több modellt találunk majd benne. Kazunori Yamauchi a kulisszák mögé kalauzoló videonapló-sorozatának legújabb részét egy fontos hagyománynak, az autódíszítésnek szentelte, amely a hetvenes óta képezik elengedhetetlen részét a szubkultúrának – számos ikonikus jármű elválaszthatatlan a festésétől és a matricáitól. 

Yamauchi szerint a Gran Turismo 7-ben található Livery Editor mindenki számára üres vászonná varázsolja a kocsikat, hogy aztán a játékosok önkifejezésének eszközévé váljanak. A korábbi részekhez képest tovább finomítottak a szerkesztő használhatóságán, és máris több millió kombinációt hoztak létre vele – de az úriember biztos benne, hogy fog még meglepetést okozni a játékosok kreativitása.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

3.
3.
KopyAti
Miért zavar téged az online? Üdv!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...