Bezárja kapuit a Harry Potter: Wizards Unite

  • Írta: gorien
  • 2021. november 2.
  • Gyászhír
Link másolása
A Pokémon Go sikerét nem sikerült megismételni Harry Potter-köntösben is, a Niantic ezért úgy döntött, lelövi a Wizards Unite-ot. Jövő januárig kalandozhatunk még a varázslók között a mobilunkkal.

Ma érte el Európát a Niantic legújabb AR-játéka, a Pikmin Bloom, a jó hír mellé azonban egy rossz hír is társult így estére: a cég lelövi a Harry Potter: Wizards Unite-ot. A Pokémon Go varázslós kistestvére sosem tudta megismételni az elődje sikerét, a stúdió pedig most elismerte, hogy „nem minden játék készült az örökkévalóságnak”.

Annak ellenére, hogy a játékosok lassan elbúcsúzhatnak a Wizards Unite-tól, a Niantic úgy érzi, sikerült teljesíteniük az eredeti céljukat: több millió felhasználónak mutatták be a varázslóvilágot új szemszögből. A két éven át tartó történet is méltó befejezést fog kapni a fejlesztők ígérete szerint.

A mobiljátékot 2021. január 31-ig nyúzhatjuk, de december 6. után már nem fogjuk megtalálni egyik alkalmazásáruházban sem, és persze a játékbéli vásárlási lehetőség is megszűnik. A hátralévő időre különféle eseményekkel és gyakrabban hulló jutalmakkal készülnek a fejlesztők.

Nem a Harry Potter: Wizards Unite egyébként a Niantic egyetlen játéka, amelytől idén búcsút vehettünk: a Catan: World Explorers novemberben húzza le a rolót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...