Elden Ring - holnap végre akcióban is láthatjuk

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 3.
  • Teaser
Link másolása
A Bandai Namco és a From Software a Twitteren jelentette be, hogy holnap végre mozgás közben is megleshetjük a George R.R. Martin közreműködésével készülő Elden Ringet. A 15 perces livestream 15 órakor veszi kezdetét.

Eddig egy kiszivárgott felvételt és a hivatalos előzetesekben villanásnyi időre mutogatott pillanatokat leszámítva nem volt lehetőségünk, hogy akció közben is meglessük, hogyan néz ki, és mit is kínál a From Software legújabb souls-játéka, az Elden Ring.

Ennek vet most véget a Bandai Namco és a fejlesztőstúdió, ugyanis a Twitteren megerősítették, hogy holnap 15 órakor rajtol el a livestreamjük, aminek a keretein belül egy 15 perces bemutatót mutatnak be a rajongóknak. A bemutatót a YouTube-on és a Twitchen tudjátok majd követni.

Ahogy arról korábban megemlékeztünk, az Elden Ring sajnos nem tudja tartani az eredetileg kitűzött megjelenési időpontját, így 2022. január 21. helyett 2022. február 25-én mutatkozik be a játék. A platformok listája változatlan, továbbra is PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fejlesztik a játékot.

2.
2.
ladiL
Tiszta AC Fantasy környezetben :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...