Marvel's Avengers - a hó végén befut Pókember is

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 5.
  • Letöltés
Link másolása
A Crystal Dynamics korábban megígérte, hogy még idén megkapják a játékosok Pókember karakterét, és nem is lódított: november végén érkezik a derék hálószövő a PlayStation-konzolokra, és hozza magával az első raidet is!

A Marvel's Avengers rajongói karikázzák be november 30-át a naptárjukban, különösen akkor, ha PlayStationön játszanak: aznap méretes frissítés érkezik a játékhoz, amely magával hozza egyebek mellett Pókember karakterét is - a korábbi bejelentésnek megfelelően csak PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Pókember a With Great Power Hero Event nevű esemény keretei között mutatkozik be, amely egy extra kihívássorozaton keresztül vezeti fel nekünk az új hőst. A történet szerint Peter Parker rájön, hogy az AIM egy olyan technológiára pályázik, amellyel a Synthoidokat megállíthatatlanná tenné. A magányos hős most kénytelen összefogni Ms. Marvellel és Fekete Özveggyel, hogy megállítsa a rosszfiúkat - már csak az a kérdés, hogy meg is állapodik a Bosszúállók mellett?

A frissítés más újdonságokat is hoz magával, így például érkezik a játék első raidje, a Discordant Sound, amelyben Klaw lesz a főgonosz, a Power-szintek sapkája 150-ről 175-re tolódik ki, és visszaforgathatjuk majd a feleslegesnek talált, de egyébként erős felszereléseinket annak érdekében, hogy fejlesszük a ténylegesen használt cuccainkat. Ezenkívül hősspecifikus heti kihívásoknak örülhetünk, míg a játékbeli pénzünket az úgynevezett Shipmentekre is elverhetjük, amelyek mindenféle kozmetikai cuccot és nyersanyagot rejtenek magukban.

2.
2.
dcba
En emlekszem a beta demonak nem ertem a vegere annyira unalmas volt, van aki ebben kepes volt idot es penzt olni, sot idegesen varni mikor jon a Pokember?
1.
1.
simi
steamen az elmúlt 30 napban a legtöbb egyidejű játékos 967 volt, jelenleg 316-an játszák, ami azt jelenti hogy ebben a percben a 669. a játékosok számát tekintve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...