Filmre vinnék a Harry Potter folytatását

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Az első két Harry Potter-filmet jegyző Chris Columbus feldolgozná a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabot is, méghozzá természetesen az eredeti színészgárdával.

Formális tervek ugyan nincsenek a témában, de Chris Columbus rendező már jelezte egy interjúban (via Variety), hogy szívesen megfilmesítené a Harry Potter-könyvek folytatását, a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabot is. Jack Thorne 2016-os műve - aminek a szövegkönyvét ki is adták - 19 évvel később játszódik, mint a regények, és Harry, illetve Malfoy fia kapja benne a főszerepet.

Columbus ráadásul nem is aprózná el az adaptációt, ő ugyanis csak és kizárólag az eredeti filmek színészgárdájával tudja elképzelni a feldolgozást. Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint most járnak a harmincas éveik elején, így a rendező szerint ez kiváló apropó lenne arra, hogy visszatérjenek a mozivászonra a jól ismert karaktereik bőrében. 

A pletykák szerint egyébként a Warner készít egy élőszereplős Harry Potter-sorozatot az HBO Maxra, de azt még nem tudni, hogy miről fog szólni.

16.
16.
mohaneji
Valami nagyon PC sorozat lesz úgyis mondjuk Hagrid apjárol, aki amúgy nagyon indokolatlanul
szeret bele egy óriásnőbe (láttuk a filmben hogy néznek ki ). Esetleg még egy minisorozat Igor Karkarovról. Súlyosan büntetett előélettel kibulizni egy iskolaigazgatói állást.
14.
14.
DarkCrash
#13: Szerintem a Legendás Állatok filmek odáig el fognak menni történetileg. Mivel nem 3 részerse tervezik állítólag.
13.
13.
Marcus88
Én egy előzményt szerettem volna a fiatal Piton,James Lili és Voldemort felemelkedését egész addig az estéig amíg megtámadja Harryt.
Pitonnak tökéletes lenne Adam Driver (Star Wars filmek).
12.
12.
Norbiii
Orulnek neki, imadtam a Harry Pottert.
11.
11.
DarkCrash
#3: Varázsvilág elég nagy. Az hogy Voldemort híres volt és féltek tőle, a hátterben ki tudja még milyen elvetemült gonosz varázslók lehetnek. Akik esetleg még hatalmasabbak is lehetnek Voldemort-nál.
10.
10.
Geribácsi
#3: Tromedlov. Egyértelmű.
8.
8.
TrishtanAG
#6: Csinálnak :D.
https://collider.com/the-amazing-maurice-image-animated-movie-terry-pratchett/
7.
7.
delphijos
Emma Watson már a 5. rész után majdnem kiszállt, én kétlem hogy eleve elvállalná.
6.
6.
C0m1n65un
Inkabb csinálnának Korongvilág filmeket. Szerintem megfelelő költségvetéssel, és hozzáállással nagyon népszerűek lennének azok között is, akik nem ismerik a könyveket.
5.
5.
Gora
Valahogy általánosnak számít, hogy mindenről lelehet húzni plusz rókabőrt az időutazással és előzmény filmekkel. Ennek ellenére persze megnézném, csak sokat nem várnék tőle.
4.
4.
Csoki80
#3: Nem kell ellenség ez egy barátságos film legyen ;-)
3.
3.
Shao Kahn
Azért mondom mindezt, mert beleolvastam a 8. könyvbe, egyszerűen olvashatlan. És mégis ki lehetne új ellenség Voldemort után? Sorozatnak meg max akkor lenne értelme ha mondjuk a Harry Potter Hogwarts legacy videójátékot filmesítenék meg.
2.
2.
Shao Kahn
Nem tudja Hollywood beérni a Legendás Állatok filmekkel? Azoknak legalább van értelme.
1.
1.
Shao Kahn
Bármennyire is szeretem a Harry Potter franchiset, ennek az ötletnek semmi értelmét nem látom. A HBO max-os sorozatnak még kevésbé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...