Jövőre csúszik az eFootball teljes megjelenése

  • Írta: szlav
  • 2021. november 5.
  • Csúszás
Link másolása
A Konami eFootballja az év egyik legkatasztrofálisabb megjelenését produkálta, ennek pedig a játékosok hangot is adtak. A japán kiadó és fejlesztőcég belátta az elhamarkodottságát, az 1.0-s verziót pedig elnapolták.

Nem lett túl sikeres a Pro Evolution Soccer nagy átalakulása - fogalmazhatunk úgy is, hogy az eFootball megjelenése kísértetiesen emlékeztet bennünket egy bizonyos futurisztikus szerepjátkék startjára. Habár a futballjáték kétségbevonható free-to-play üzleti modellel és egy demónyi tartalommal látott napvilágot, mégis a szörnyű játékmenet, az elképesztő bugok és a nevetséges karaktermodellek azok, amik igazán kicsapták a biztosítékot. Érkezett hát a review bombing, amire persze a Konami is felkapta a fejét.

A játékosok hangos (de megalapozott) elégedetlenkedésére reagálva a Konami ma bejelentette, elhalasztják az 1.0-s verzió megjelenését, amelyet eredetileg november 11-re tábláztak be. Új napra pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, annyi azonban biztos, hogy idén már nem jelenik meg a focis játék komplett változata. Ezzel együtt a stúdió visszatéríti a pénzt azoknak, akik vásároltak az eFootball 2022 Premium Player Pack csomagjaiból, hiszen azok csak a teljes verzió megjelenése után használhatnánk.

A már meglévő játékosok szerencsére addig sem maradnak újítások nélkül. A stúdió leveléből kiderült, hogy már minden platform felé úton van a 0.9.1-es rendszámú frissítés, amely számos hibajavítást eszközöl a játékban. Valószínű persze, hogy az igazán komoly változtatásokra a jövő évig várnunk kell majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...