Nem lesz olcsó a Skyrim - Anniversary Edition

  • Írta: szlav
  • 2021. november 5.
  • Hír
Link másolása
Alig egy héten belül boltokba kerül a The Elder Scrolls V: Skyrim tizedik évfordulós kiadása, a Bethesda azonban csak most árulta el, hogy pontosan hány aranytallért kell majd leszurkolnunk érte.

Nemrég bemutattuk, hogy miféle extrákat hoz magával a The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Edition. Az óriási szerepjáték az összes kiegészítőjével és újgenerációs frissítésekkel kerül újra a boltok polcaira, ráadásul megkapjuk mellé a Creation Club összes fizetős tartalmát, legyen szó akár új küldetésekről, fegyverekről, páncélokról vagy egyéb bónuszokról.

A Bethesda azonban csak ma árulta el, hogy mennyit is kóstál mindez, és valljuk be, hiába óriási ez a csomag, egy tízéves játékhoz képest mégsem olcsó az új kiadás. A november 11-én megjelenő Anniversary Edition a digitális boltokban 49,99 dollárral vagy 47,99 fonttal könnyíti meg a pénztárcánkat, akik azonban már a Skyrim - Special Edition boldog tulajdonosai, azok 19,99 dollár vagy 15,99 font fejében benevezhetnek az upgrade-re.

Érdemes megemlíteni, hogy aki kizárólag az újgenerációs frissítésekre pályázik (amit a Bethesda egyébként továbbra sem részletezett), azok fizetés nélkül megúszhatják a dolgot, a PS5-öt és Xbox Series-konzolokat célzó update ugyanis ingyenesen érkezik majd a Special Editionhöz.

19.
19.
crytek
#15: Most az elárazott ár is kapott egy 50%-os akciót így most csak 1600FT :)
18.
18.
Ooorky
#17: Ja hát ott vedd pínzért creation clubból...
Howard szelleme kísért minket XD
17.
17.
crytek
#16: Xboxon nincs...Pedig ha lenne ennyiért én is lecsapnék rá.
16.
16.
Ooorky
#15: Mod-olhatóak az MS store-os játékok is, F4-et enclave moddal toltam végig (rise of america volt asszem a neve).
15.
15.
crytek
MS storeban van egy kis baki

3200 ft a Skyrim Annyversary + Fallout 4 GOTY együtt :)
De erre se magyarítás se semmi. De akit nem érdekelnek ezek best buy..
14.
14.
Kelan
Amióta VR-os verziót véggigjátszottam, a PC-t már nem akarom (persze 200+ óra van abban is). Ha VR-hoz is kiadják az update-et, akkor megveszem biztosan!
13.
13.
mdr88
Én pusztán a ténynek örülök, hogy a Bethesdának is van saját GTA:V-je :D
12.
12.
Extol
#9: Itt is indul a kampányszezon.

#11+1
11.
11.
xanatos0911
#8: “ Érdemes megemlíteni, hogy aki kizárólag az újgenerációs frissítésekre pályázik (amit a Bethesda egyébként továbbra sem részletezett), azok ingyen megúszhatják a dolgot, a PS5-öt és Xbox Series-konzolokat célzó update ugyanis ingyenesen érkezik majd a Special Editionhöz.”

Így. Komolyan, senki sem olvassa el a cikket? :)
10.
10.
Ooorky
9.
9.
Bartoromeo
Ugye ez az ár csak a nettó, erre jön még az ÁFA szeretett politikusainknak köszönhetően, nem is olyan őrült dolog, amit a Le az adók 75%-ával Párt mond?
8.
8.
markoci555
egy új részért adnék kb 40 eurót, nem pedig egy újra kiadottért 50-et... ha nem lenne bughalmaz, és nem a fanok unoficial patchére kéne hagyatkozni, első napos 60 eurós vétel lenne a 6. rész

remélem ezt minél kevesebben veszik meg, azok akiknek meg már megvan végképp ne is vegyék, meg kéne már mutatni hogy újrakiadások helyett új játék kell...

a konzolosknak meg nem értem hogy lehet ingyen...
7.
7.
Extol
#5: 20 dollár az upgrade ha Special Edition megvan. Ez rám vonatkozna, de egyenlőre nem tudom, hogy ér-e ennyit egy rakás mod
6.
6.
xanatos0911
#5: Benne van a cikkben, öreg. Olvass! :D
5.
5.
GAMEROD
Külön kell megvenni akinek már megvan, vagy most is megkapják ingyen alapból mint a Legendary-t?
4.
4.
Balu1989
Részemről is teljesen rendben van.Most kezdtem úra PS5 ön úgy hogy szeretettel várom főleg hogy akkor ps5 ingyenes lessz.Remélem lessz valami kis grafikai frissítés azért bár nem nagyon reménykedek ebben.Gyanús hogy erről nem akarnak nyilatkozni
3.
3.
hedzsooo
Részemről örök kedvenc, több száz órányit eljátszottam szívesen vele, ezt a beújított verziót is várom szeretettel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...