Nem sok fegyverrel indít a Battlefield 2042

  • Írta: szlav
  • 2021. november 8.
  • Pletyka
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk a Battlefield 2042 megjelenésére, de az utolsó napokban is szállingóznak még a szivárgások. Ezúttal a játék fegyverlistája látott napvilágot, amely sokak szerint hagy némi kívánnivalót maga után.

Nem mindennapi szituációban találta magát egy játékos, miután az Xbox-konzolokon megkezdődött a Battlefield 2042 előtöltése. Az Aaronfrogger névre hallgató Reddit-felhasználó egy váratlan hiba folytán belépést nyert a játékba, melynek részleteiről azonnal el is kezdett posztolni. Így tudhattuk meg, hogy az online lövölde a megjelenéskor mindössze 22 fegyvert tartogat majd, legalábbis a fő játékmódjaiban.

Ahogy azt a fenti képen is láthatjuk, a stukkerek felhozatala eléggé szűkös - mindössze három másodlagos lőfegyvert kapunk, az LMG-kategóriában pedig csupán kétféle gépfegyver közül választhatunk. Hasonlóan limitáltak a legnépszerűbb kategóriák is: az SMG vagy Assault kategóriában négy-négy opció vár ránk, a mesterlövészek pedig három puska közül válogathatnak.

Ez a választék hagy némi kívánnivalót maga után, főképp egy hasonló méretű online lövöldében, némi öröm az ürömben viszont, hogy ezeket a fegyvereket alaposan személyre szabhatjuk majd. Szintén érdemes megemlítenünk, hogy a fent látható lista valószínűleg csak az All-Out Warfare és a Hazard Zone játékmódjaira érvényes - a Battlefield Portal minden bizonnyal további korabeli mordályokat is hoz még magával, ezek azonban nem lesznek elérhetők a "fő" játékmódokban.

A Battlefield 2042 november 19-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de a Gold vagy Ultimate Edition előrendelői, illetve az EA Play Pro előfizetői már egy héttel korábban belevethetik magukat a harcba. További jó hír, hogy az EA Play és az Xbox Game Pass Ultimate 10 órányi próbalehetőséget biztosít az érdeklődőknek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...