Kiszivárgott felvételeken a GTA Trilogy

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 10.
  • Videó
Link másolása
Holnap jelenik meg, de egy előzetest leszámítva a Rockstar még mindig nem mutatott gameplay felvételeket a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionről. De van, aki már játszik a játékkal, így kiszivárogtak az első videóanyagok.

A Rockstar nem kifejezetten beszédes a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas játékok felújított kiadásait tartalmazó Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition kapcsán.

Kaptunk egy hivatalos előzetest, néhány állóképet, pár napja pedig a Nintendo Switch-változatból futott be néhány felvétel, de ezt leszámítva nem pörögte túl a stúdió a három klasszikus játék újrázásának marketingjét.

Viszont akadnak már olyanok, akiknek nem kellett várniuk a holnapi megjelenésig, és már játszanak a játékkal. Nekik köszönhetően kiszivárogtak az első játékmenet-kedvcsinálók, ráadásul egészen tartalmas anyagokat kapunk. Közel 30 perces felvételen nézhetünk bele a Grand Theft Auto III-ba, illetve szintén közel fél órán nézhetjük, hogyan is fest a felmelegített Grand Theft Auto: Vice City. A Redditen pedig egy nyúlfarknyi Grand Theft Auto: San Andreas mozgóképes anyag is felbukkant.

A felújított kiadás digitális változatai november 11-től lesznek kaphatóak, míg a dobozos kiadásokat december 7-től lehet majd beszerezni. A három klasszikust tartalmazó csomagért 21 ezer forintot kérnek majd el. A GTA: San Andreas - The Definitive Edition november 11-től csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához, míg a GTA III - The Definitive Edition december 7-től a PlayStation Now felhozatalát fogja erősíteni.

3.
3.
DarkLord
Most már annyira "kiszivárgott", hogy boldog boldogtalan ezt nyomatja yt-on.
2.
2.
cobrausa24
Ez meg valami egyéni hóka-móka QuantV 3-al, de nem volna rossz egy ilyen változat sem :)
https://www.youtube.com/watch?v=8YMTlyuqVNE
1.
1.
Matt8888
Mindegyik nagyon jól néz ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...