Mark Hamill-lel tartotta első műsorát a Thunderful

  • Írta: gorien
  • 2021. november 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Thunderful Group viszonylag friss szereplő az indie kiadók palettáján, de már így is számos, független fejlesztésű cím mögé állt be. Az első Thunderful World műsorban megismerhetjük, milyen játékokkal készülnek jövőre.

Az Image & Form és a Zoink fejlesztői három éve alapították a Thunderful Groupot, ami hamar nevet szerzett magának a független játékok piacán kiadóként – illetve felvásárolt néhány olyan csapatot, mint a Coatsink, a Headup Games, a Rising Star Games vagy a Robot Teddy.

A cég tegnap megtartotta első saját bemutatóműsorát, amelyben Mark Hamill kalauzol minket végig a közeljövő indie játékain. Ebben a show-ban jelentették be a SteamWorld Headhuntert, és a The Gunk decemberi megjelenéséről is megemlékeztünk már külön, de bőven bukkant még fel olyan játék, amire érdemes lehet odafigyelni.

Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit (PC)

Váratlan örökség hull a nyakunkba ebben a Still Life és Syberia által ihletett point-and-click játékban. Litvániába utazva nemcsak számtalan fejtörőt kell megoldanunk, de a város rejtélyes és misztikus múltját is felfedezhetjük. 2022-ben jelenik meg, de a demójával már játszhatunk.

Cursed to Golf (PC, Switch)

A streamben áttekintő előzetest kapott a Cursed to Golf is, amit 2022-ben várhatunk PC-re és Nintendo Switchre. Ebben a szokatlan műfajmixben roguelike puzzle-ökön kell keresztülgolfoznunk magunkat, ha szeretnénk visszatérni az életbe.

 

Firegirl (PC, konzolok)

A Firegirlben egy egész városra kell vigyáznunk egy tűzoltólánnyal, akinek leghasznosabb eszköze hűséges fejszéje és a repülésre is használható tűzoltótömlője. December 14-én fog megjelenni.

Hell Pie (PC, konzolok)

A Sluggerfly 3D-s platformjátékában Nate, a rosszízlés démonának bőrébe bújunk, akinek földet és poklot is be kell járnia, hogy összegyűjtse a Sátán kedvenc szülinapi tortájának hozzávalóit. Küldetésében segítségére lesz a hozzáláncolt kerub, Nugget is, akit csáklyaként vagy fegyverként dobálhat. 2022-ben jelenik meg.

Industria (PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S)

A Bleakmill játékában a berlini fal leomlása előtti estén egy alternatív valóságba kerülünk, ahol Kelet-Berlin jól ismert vonásai futurisztikus technológiával és veszélyes robotokkal keverednek. Az Industriát PC-n már játszhatjuk, jövőre pedig PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is kipróbálhatjuk.

Laika: Aged Through Blood (PC, konzolok)

A westernek és a posztapokaliptikus műfajok ihlették a Laikát, ami önmagát motorvaniaként definiálja. Egy motorkerékpár nyergébe pattanva kell átkelnünk a hatalmas, rajzolt világon, miközben a népéért küzdő prérifarkasunk pisztolyával kérlelhetetlenül osztjuk az ólmot. Megjelenési dátuma még nincs.

Planet of Lana (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

Galaxisokon átívelő történet vár minket a Planet of Lanában: egy kislány és különös barátja vállalkozik a világ megmentésére, a játékmenetnek pedig fontos elemét képezi majd a kapcsolatuk. Fejtörők és jó reflexet igénylő akciójelenetek között kell majd boldogulnunk 2022-ben.

Super Meat Boy Forever (mobil, PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One)

Meat Boy és Bandage Girl legfrissebb kalandjait jövőre mobilokon is átélhetjük. Amikor Dr. Fetus elrabolja Nuggetet, büszke szülei veszedelmes útra indulnak, és bizony sokszor szét is trancsírozódnak, hacsak nem vagyunk elég ügyesek.

Swordship (PC, konzolok)

2022-ben megtapasztalhatjuk, hogy milyen egy shoot'em up, amiben nem tudunk lőni. A Swordshipben nyaktörő sebesség vár ránk, no meg megannyi halálos ellenfél, akik ellen az egyetlen fegyverünk a mozgékonyságunk. Ezt kell kihasználnunk, hogy ellenük fordítsuk saját fegyvereiket.

Togges (PC, konzolok)

Egy színes, mesés univerzum lesz a játszóterünk a Toggesben, amit cuki kockákat tornyozva járhatunk be. A különböző színek különböző képességeket jelölnek, a háromdimenziós kihívásokon túl pedig vicces történetekkel és szeretnivaló figurákkal is betáraztak a fejlesztők. 2022-ben jelenik meg.

 

Wavetale (PC, konzolok, Stadia)

A Zoink Games új kalandjátékában Strandville pusztuló félszigetére és a nyílt óceánra visz utunk. A főhős Sigfridnek morcos remetékkel, fáradt halászokkal és kalózokkal gyűlik meg a baja, de segítségére lesz a vízen járás képessége, amit egy rejtélyes árnyéktól kapott. A Wavetale már elérhető Stadián, jövőre pedig PC-re és konzolokra is megjelenik.

White Shadows (PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S)

December 7-én érkezik a White Shadows. Ebben a fekete-fehér világban egy baljós történet felfedezése vár ránk, de a végére talán képesek leszünk megváltoztatni a világ sorsát – útközben azért készüljünk fel a komoly témákra!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...