Januári dátumot kapott a Rainbow Six: Extraction

  • Írta: gorien
  • 2021. november 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft elárulta, hogy napra pontosan mennyit kell aludnunk a Rainbow Six-sorozat következő, űrlényekkel tűzdelt epizódjáig. Leleplezték a Buddy Pass-rendszert is, illetve a Siege-dzsel is rendelkező játékosoknak járó extrákat.

A nyáron mutatkozott be hivatalosan is új nevén a korábban Quarantine alcímmel futó Rainbow Six: Extraction, ám az akkor beharangozott dátumot hamar visszamondta a Ubisoft. A megjelenés új időpontját ma jelentették be, bár ha valaki követte az ipari pletykákat, az már tudhatja: 2022. január 20-at kell a naptárunkba vésnünk.

Nem ez volt a Ubisoft egyetlen bejelentenivalója. Kiderült, hogy némileg visszanyesik a játék árát: az alapkiadásért 40 dollárt fognak elkérni, az extrákkal megpakolt Deluxe-verzióért pedig 50 dollárt. A franciák azt is leszögezték, hogy minden, a megjelenés után kiadott tartalom ingyenes lesz.

Bármelyik változatra fizessük is be, kapni fogunk mellé két Buddy Pass-tokent is, amelyek segítségével 14 nap erejéig meghívhatjuk játszani az olyan barátainkat, akiknek nincs meg a játék. A Rainbow Six: Extraction támogatni fogja a cross-playt, a cross-save-et és a cross-progressiont is a legtöbb platformján, és a Buddy Pass-rendszer is hasonlóképp fog működni.

Jutalmak várják azokat is, akiknek megvan mind az Extraction, mind a Siege: ők megkapják a United Front Bundle-t, amely révén exkluzív felszerelésekhez és a 18 Extraction-operátorhoz is hozzájutnak.

A Rainbow Six: Extraction PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Google Stadiára és Amazon Lunára is megjelenik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...