Battlefield 2042 - jövőre rajtol az első szezon

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 12.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE bejelentette, hogy idén már nem rajtol el a Battlefield 2042 első szezonja, az év hátralévő részében az úgynevezett az előszezonban, korlátozott mennyiségű újdonság mellett játszhatnak a játékosok.

A DICE egy blogposztban árulta el, hogy idén már csak egy "előszezonnak" örülhetnek a Battlefield 2042 játékosai, a teljes értékű első évad és az ahhoz kapcsolódó újdonságok pedig jövőre futnak be - a bővebb részleteket is 2022 elejére ígéri a fejlesztőcsapat.

A fejlesztők négy szezont táraztak be az első évre, ezek egy-egy battle passt is magukkal hoznak, továbbá új specialistákat és helyszíneket ígérnek, illetve ezzel párhuzamosan a Portal játékmód is folyamatosan kapja majd a frissítéseket. Az előszezonban különféle heti kihívások, limitált ideig elérhető játékmódok és a fejlesztők által gondozott Portal-tartalmak várják a játékosokat.

A Battlefield 2042 november 19-én rajtol el hivatalosan PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, de a korai hozzáférés ma veszi kezdetét. Azt is megtudtuk, hogy beépített voice chat sem lesz a játékban eleinte, amely az új Hazard Zone játékmódban lenne hasznos - a fejlesztők már gőzerővel dolgoznak a pótlásán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...