Decemberben jön a Warframe nagy sztoriexpanziója

  • Írta: szlav
  • 2021. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Digital Extremes csapata már évek óta teaseli a Warframe minden eddiginél nagyobb sztorikiegészítőjét, a várakozás azonban véget ért. Idén decemberben végre megérkezik a The New War.

A megszállott cybernindzsák számára izgalmas volt az idei nyár, hiszen a 2021-es TennoConon végre hivatalosan is lelepleződött a The New War. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az erősen történetfókuszú kiegészítő a Warframe eddigi legnagyobb tartalmi frissítése lesz, ráadásul az jócskán eltér majd az eddig megszokott bővítményektől.

A The New War eseményei a Föld bolygó és az Origin System teljes megszállását követik majd, és ahogy azt már megszokhattuk, csakis mi szállhatunk szembe a Sentient invázióval. Igen ám, de ezt elsősorban nem a saját Tennónk szemszögéből tehetjük majd meg, a Digital Extremes ugyanis számos játszható karakter radikálisan eltérő nézőpontjából tálalja a sztorit. Ezek közt a karakterek közt akad majd egy Grineer, egy Corpus gépész és egy Conclave Master is.

Az tehát biztos, hogy izgalmas kalandok elébe nézünk, ráadásul már nem is kell sokat várnunk erre. Napra pontos premierdátumot ugyan nem kaptunk, a fejlesztőstúdió ígéretei szerint viszont már a jövő hónapban élesedik a nagy frissítés, mégpedig szimultán minden platformon. Addig is, csekkoljátok le a Warframe legújabb kedvcsinálóját, amely a játék univerzumának eddigi történéseiről ad egy gyorstalpalót:

További jó hír, hogy a játékosok nem maradnak újdonságok nélkül a következő néhány hétben sem. November 16-án indul ugyanis a Prime Resurgence nevezetű esemény, melynek keretei közt január közepéig minden héten újabb Prime Frame-ekre és fegyverekre tehetjük rá a mancsunkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...