Battlefield 2042 - nem aratott sikert az új ponttábla

Korai hozzáférésben már nyúzható a Battlefield 2042, azonban nem mondhatnánk, hogy mindenki elégedett lenne a játékkal: a rajongók kérik vissza a régi ponttáblát, miközben az Xbox Series X-esek egy része lényegében játszani sem tud.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
#5: egyetértek, van egy két hiba, de az alap az jó és stabil ami csak jobb lesz.
#5
#3: Vannak hibái, de hogy játszhatatlan bughalmaz lenne az enyhén fogalmazva is túlzás. Kérlek mond már el, hogy mi benne játszhatatlan?
#4
Nekem ezzel a ponttáblázattal pont hogy semmi bajom nincs, a régieket viszont gyűlöltem, ha egy másodpercre is megnyomod, kitakar mindent a retekbe, itt meg legalább lehet látni valamit középen.
#3
#1: Ennek a játéknak minimum egy fél, de ha tényleg rendbe szedve akarják kiadni, egy egész év halasztás is kell, nem csak pénz. Mondjuk nem az első BF, ami egy játszhatatlan bughalmazként jelenik meg és egy évig fűrészelik még.
#2
Így kiadni egy játékot... -.-"
#1
A ponttábla szerintem is szörnyü, de sajnos ezen kívül számos egyéb probléma van a játékkal. Számomra eddig csalódás amit láttam, de itt még nagyon sokminden orvosolható ha hajlandóak lesznek kellö pénzt és energiát belefektetni. Jelen állapotában ez egy félkész játék, söt ha nem tudnám hogy megjelent azt mondanám egy korai béta.