Itt a Warhammer 40K: Battlesector konzolos dátuma

  • Írta: gorien
  • 2021. november 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Ismert, hogy a Warhammer 40.000: Battlesectort nem csak PC-re szánták az alkotói, és végre kiderült, mikor jön el a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók ideje. Az első, új egységeket adó kiegészítőcsomagok tartalmát is megismerhettük.

A Warhammer 40.000 univerzumának legújabb videojátékos adaptációját, a Battlesectort már a nyár óta nyúzhatjuk PC-n, de ismert volt, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. A Black Lab Games és a Slitherine végre bejelentette, hogy mikor: december 2-án látnak napvilágot a konzolos kiadások, sőt az Xbox Game Passbe is bekerül a játék.

Ugyanezen a napon az első frissítések is megérkeznek a Battlesectorhoz, már PC-re és konzolokra is. A Blood Angels Elite és a Tyranid Elites két-két egységgel bővíti a játékot: előbbivel az Assault Terminatorhoz és a Sanguine Guardhoz juthatunk hozzá, utóbbival a Broodlordhoz és a Hive Guardhoz.

A kiadó december 14-én tart egy Slitherine Home of the Wargamers Live+-ra keresztelt közvetítést is, amelyben leleplezik az egyik 2022-ben érkező új frakciót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...