Launch traileren a Sherlock Holmes: Chapter One

Mától ismét elmerülhetünk egy Frogwares-féle Sherlock Holmes-játékban. Ezúttal Sherlock pályájának elejére visz az utunk: egy személyes, de szövevényes ügybe bonyolódik, ahol az eszére, a harci és az álcázó képességeire is szüksége lesz.

Sherlock Holmes, habár még kirívóan fiatal a Frogwares legújabb játékában, egyszerre mestere a nyomozásnak, az álcázásnak és a harcnak is. A pályakezdő detektívnek minden készségére szüksége is lesz, amikor édesanyja halála után visszatér a szülői házba, ám hamar rádöbben, hogy Cordona egzotikus szigete sötét titkokat rejteget.

Mától végre belevethetjük magunkat a nyomozásba, amely révén az egész szigetet viszonylag szabadon bejárhatjuk majd, miközben a bűntények megoldása mellett a családi birtokot is gondozhatjuk, csinosítgathatjuk. Első körben PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik a Chapter One, de később PlayStation 4-en és Xbox One-on is megjelenik – bár az utóbbiakhoz még mindig nincs dátumunk.

0 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!