Az egész sorozatból tilthatják a Call of Duty csalóit

  • Írta: szlav
  • 2021. november 16.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Warzone következő nagy frissítésével élesedik a Ricochet, a széria új anti-cheat rendszere, melynek bevezetése után az Activision nem bánik majd kesztyűs kézzel a csalókkal. A széria összes részéből repülhetnek a bűnösök.

A Call of Duty-játékok - és különösen az ingyenesen elérhető Warzone - sosem álltak a helyzet magaslatán, ha a csalók nyakoncsípéséről volt szó. Ez azonban hamarosan megváltozhat, a december 2-án élesedő Warzone Pacific érkezésekor ugyanis a népszerű battle royale új anti-cheat rendszert kap, ami később később beépül a Call of Duty: Vanguard hagyományos többjátékos módjába is. A Ricochet a Valorant jól működő csalásvédelmi megoldásához hasonlóan kernelszinten figyeli majd a játékosok által futtatott programokat, ha pedig rátalál egy csalóra, a bűntettes nem csupán a felhasználói fiókját veszítheti el, de a megbélyegzett hardverrel végleg el is eshet a játéktól.

Ez azonban nem minden, a csalásvédelmet fejlesztő csapat ugyanis egy nemrég közzétett blogbejegyzésben elhintett még egy apró, de fontos részletet. A Ricochet beiktatásával az Activision némileg szigorít a csalókkal szembeni üzletpolitikáján. Ha az új védelmi rendszer olyan játékosokra talál, akik többször is megpróbálják kijátszani a Call of Duty: Vanguard védelmi rendszerét, akkor ezek a felhasználók végleges tiltást kaphatnak, nem csupán az adott játékból, de a Call of Duty-franchise összes epizódjából, beleértve a régebbi klasszikusokat és a jövőben érkető címeket is. Érdemes lesz tehát a rosszalkodóknak kétszer is átgondolniuk, hogy megéri-e az aimbot ezt a jókora büntit.

2.
2.
Caleon
#1: Én rendszeresen játszom, fkgalmam sincs, ki csal, de örülök, ha bekeményítenek.
1.
1.
nemfontos
Bár engem nem érint mert a cod ok nem az én világom, viszont ez az eljárás tetszik és nagyon helyesnek tartom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...